Skapa dig en framtid hos oss.

Ansök till:
jobb@candidator.se

Karriär

Vill du göra skillnad inom IT-drift genom att leverera en overkligt bra kundupplevelse?

Candidator är nu inne i en mycket expansiv fas och för att uppnå vår vision om att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overklig bra kundupplevelse behöver vi ytterligare förstärkning i form av duktiga medarbetare.

Candidator har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Vara och Alingsås, samt Bergen och Oslo där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt och har idag c:a 250 anställda och en omsättningstakt på cirka 340 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

Candidator eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. När vi rekryterar följer vi samma principer.

Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!

Välkommen med din ansökan till:
E-post: jobb@candidator.se

Carl Ekener, HR chef
Telefon: +46 322 671025