Alingsås

2017-03-16

Orderhandläggare - Alingsås

Candidator AB har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Nu söker vi en tekniskt kunnig orderhandläggare till vår säljavdelning i Alingsås.

Arbetet som orderhandläggare hos oss innebär att ta hand om inkommande ordrar och ärenden från våra kunder. Du kommer även att arbeta med administration av domäner. Då vi jobbar över telefon och internet så är god svenska i både tal och skrift en grundförutsättning. Vi jobbar i en pc miljö varför god datavana är nödvändig. Produktkännedom inom IT-området är ett stort plus.

Till det här uppdraget söker vi dig som har erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna inom kundtjänst/ordermottagning och är van att hantera flera uppgifter samtidigt. För att lyckas hos oss är du som person entusiastisk, utåtriktad och trivs bäst med att arbeta i ett socialt sammanhang med mycket kundkontakter. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat.

 

Din Profil:

Vi tror först och främst att du som söker brinner för administration och kundservice! Vidare tror vi även att du känner igen dig i nedan krav:

- Telefonvana

- Genuint teknikintresse och god produktkännedom inom IT

- Ordningsam och noggrann

- Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift

- Officepaketet 

 

Meriterande önskemål:

 - Erfarenhet av licenshantering av t ex Microsoft-produkter

- Domänadministration

- Produktkunskap inom businessortiment av IT hårdvara 

 

Din ansökan:

Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!

Märk ansökan: Orderhandläggare - Alingsås

Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se

 

Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Umeå, Borlänge, Skövde, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt och har idag c:a 260 anställda och en omsättningstakt på cirka 340 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

2017-03-13

SharePoint-utvecklare - Alingsås

Candidator AB har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Nu söker vi en webbutvecklare med kunskaper inom SharePoint, WordPress samt Linux/Apache, till vår utvecklingsavdelning vid huvudkontoret i Alingsås.

Som webbutvecklare hos oss kommer du att vara en del i våra leveransprojekt för externa webbplatser, intranät, extranät, e-handelslösningar och verksamhetskritiska lösningar. Du kommer ingå i webbteamet som består av erfarna och engagerade utvecklare, formgivare, arkitekter och projektledare. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av systemutveckling inom både front- & back-end-utveckling. Viktigast av allt är att du har ett brinnande intresse för kunder och teknik, är fokuserad på att skapa lösningar och har lätt att umgås och kommunicera med både kunder och kollegor.

Hos Candidator får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

 

Ansökan
Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!
Märk ansökan: SharePoint-utvecklare - Alingsås
Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se
Candidator eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

 

Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt och har idag c:a 250 anställda och en omsättningstakt på cirka 340 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

2017-03-13

Senior nätverkstekniker - Alingsås

Candidator AB har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Nu söker vi en Senior Nätverkstekniker till vårt nätverks- och kommunikationsteam iPlace-Core vid huvudkontoret i Alingsås.

iPlace-Core har det övergripande ansvaret för all tjänsteberoende nätkommunikation och är genom detta en viktig komponent när det gäller att leverera en overkligt bra kundupplevelse!

Candidator är just nu inne i en spännande expansion med många nya kunder och projekt där vi behöver anställa fler duktiga medarbetare.

Din profil

Vi söker dig med högskoleutbildning inom IT och nätverksteknik och som har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet. Du har ett stort intresse för datakommunikation och trivs med att ta ansvar för att hålla dig uppdaterad inom teknikområdet. Du ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och erfarenhet inom gruppen och att dokumentation är en naturlig del i detta arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper så som att du är noggrann, har helhetssyn, ansvarskännande och är bra på att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har ett genuint intresse att leverera en overkligt bra kundupplevelse och en förståelse för hur din arbetsinsats kan bidra till detta.

Vi vill att du har goda kunskaper inom routing, switching och TCP/IP och erfarenhet inom några av följande områden: MPLS, BGP, QoS, IPv6, VPN, Cisco IOS, Cisco Wireless, Cisco ASA/FirePOWER, Cisco Nexus, Cisco Catalyst, Cisco Prime Infrastructure, Cisco ISE, IPAM

Certifieringar inom Cisco är mycket meriterande men vi ser också en fördel om du har erfarenhet av andra leverantörers produkter.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

  • Driva och delta i externa och interna projekt
  • Delta i ansvaret att underhålla och kapacitetsplanera Candidators nätinfrastruktur
  • Vidareutveckla Candidators tjänsteleveranser som rör kommunikation
  • Tekniskt säljstöd
  • Ingå i tredje linjens support

Förutom ovan nämnda kriterier är flytande svenska i tal och skrift, en god engelska samt körkort B ett krav. I tjänsten ingår beredskap.

Tjänsten är heltid med placering vid vårt kontor i Alingsås.

Hos Candidator får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Ansökan
Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!
Märk ansökan: Senior nätverkstekniker - Alingsås
Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se
Candidator eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt och har idag c:a 240 anställda och en omsättningstakt på cirka 250 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

2017-03-10

Utrullningstekniker - Alingsås

Är du i starten på din IT-karriär och vill vara med på en spännande resa? Nu söker Candidator en ung och driven medarbetare för ett av våra utrullningsprojekt.

Du som söker skall vara tekniskt lagd och intresserad av IT. Vi ser gärna att du anser dig själv vara duktig på att arbeta med datorer. Utbildning inom IT är inget krav men meriterande. Vi ställer höga krav på social kompetens och ett proffsigt bemötande.

Som person är det viktigt att du är utåtriktad, serviceminded och tycker om att hjälpa kunder på ett pedagogiskt sätt. Du bör vara praktiskt lagd, en problemlösare samt ha förmågan att arbeta självständigt.

Som alla våra konsulter ser vi att du är ansvarstagande och noggrann. Eftersom varje kunds IT-miljö är unik har du förmågan att snabbt sätta dig in i olika miljöer och arbetsuppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära att byta ut befintlig utrustning med ny hos kund. Tjänsten är en visstidsanställning med chans till förlängning. Utgångsort är Alingsås men det kommer att ingå resor både inom och utanför Sverige som innebär hotellövernattningar och ställer krav på flexibilitet. B-körkort är ett krav.

Din ansökan:
Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!
Märk ansökan: Utrullningstekniker - Alingsås
Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se

Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Skövde, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt och har idag cirka 260 anställda och en omsättningstakt på 340 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

2017-03-13

Junior Nätverkstekniker - Alingsås

Candidator AB har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Candidator arbetar med IT-drift och vi är våra kunders IT-avdelning. Nu behöver vi förstärka med ytterligare en medarbetare i vår kommunikationsgrupp i Alingsås.

Din profil:

För att lyckas i din roll som nätverkstekniker hos Candidator är du som person flexibel och  stresstålig. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens då arbetet innebär mycket kundkontakt. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet. Du har en gymnasieexamen med inriktning IT och god IT-vana. Förutom ovan nämnda kriterier är flytande svenska och en god engelska i tal och skrift samt körkort B ett krav.

 

Dina Arbetsuppgifter:

Du kommer ingå i företagets nätverksgrupp och kommer att vara dess resurs ute på fält. Huvudsakliga arbetsuppgifter i  jobbet kommer innebära följande

  • montering av nätverksutrustning såsom routrar, switchar och trådlösa enheter.
  • dokumentation av trådlösa nätverk
  • inventering av befintlig nätverksinfrastruktur
  • agera som nätverksgruppens förlängda arm i samband med felsökning på plats hos kunden.

Tjänsten omfattar heltid med placering vid vårt kontor i Alingsås men kommer innebära mycket resor både inom och utanför Sverige. Hos Candidator får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

 

Din ansökan:
Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!
Märk ansökan: Junior nätverkstekniker - Alingsås
Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se
Candidator eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

 

Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Skövde, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt och har idag c:a 240 anställda och en omsättningstakt på cirka 250 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

2017-03-13

Senior Systemutvecklare - Alingsås

Candidator AB har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Candidator arbetar med IT-drift och vi är våra kunders IT-avdelning. Vill du vara med på en spännande resa? Nu söker vi en driven och engagerad person till vår utvecklingsavdelning i Alingsås.

Som systemutvecklare hos Candidator kommer du att vara en del i våra leveransprojekt och arbeta med vårt egenutvecklade affärs- och ärendehanteringssystem. Du kommer att ingå i utvecklingsteamet som består av erfarna och engagerade utvecklare, formgivare, arkitekter och projektledare. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Du som söker har en högskoleutbildning inom Data/IT eller motsvarande, minst 3 års arbetslivserfarenhet som utvecklare, stor teknisk förståelse samt är utrustad med ett riktigt starkt driv! Som person är du engagerad och noggrann och har lätt för att ta till dig ny information. Du trivs med att jobba under stort eget ansvar och har högt kvalitetstänk. För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara duktig på att slutföra saker och ha en förmåga att driva på i de situationer det behövs. Vi ser gärna att du har erfarenhet av systemutveckling inom både front- & back-end-utveckling. Goda kunskaper i .Net, C# och SQL är meriterande. 

Viktigast av allt är att du har ett brinnande intresse för kunder och teknik, är fokuserad på att skapa lösningar och har lätt att umgås och kommunicera med både kunder och kollegor.

Hos Candidator får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Tjänsten är på heltid med placering vid vårt kontor i Alingsås. Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag

 

Din ansökan:
Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!

Märk ansökan: Systemutvecklare - Alingsås
Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se
Candidator eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

 

Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Skövde, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt och har idag c:a 240 anställda och en omsättningstakt på cirka 250 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

2017-03-13

Senior IT-tekniker - Alingsås

Vill du göra skillnad inom IT-drift genom att leverera en overkligt bra kundupplevelse? Candidator expanderar och söker nu en senior IT-tekniker till huvudkontoret i Alingsås.

Candidator AB har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Nu söker vi en senior IT-tekniker till vårt huvudkontor i Alingsås.

Candidator arbetar med IT-drift och vi är våra kunders IT-avdelning. Vi vill att du har flera års erfarenhet av support och drift och drivit olika förändringsprojekt åt kunder. Candidator är Goldpartner till Microsoft och det är meriterande om du har väl underbyggda och dokumenterade kunskaper inom Microsoft Server, Exchange och SQL. Vi arbetar också med Citrix-system samt olika kommunikations-, övervaknings-, virusskydds- och säkerhetslösningar. Specialkompetens även inom andra områden, särskilt Linux är meriterande.

Tjänsten är heltid med placering vid vårt kontor i Alingsås. Hos Candidator får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Din ansökan:
Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!

Märk ansökan: Senior IT-Tekniker - Alingsås
Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se
Candidator eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Skövde, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt och har idag c:a 230 anställda och en omsättningstakt på cirka 260 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

2017-03-16

Driven projektledare - Alingsås

Candidator AB har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Vi arbetar med IT-drift och vi är våra kunders IT-avdelning. Nu söker vi en driven projektledare till vårt huvudkontor i Alingsås.

Vill du göra skillnad inom IT-drift genom att leverera en overkligt bra kundupplevelse? Candidator expanderar och söker nu en driven projektledare till vårt  huvudkontor i Alingsås. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som projektledare på Candidator leder du projekt från start till slut. Du är lyhörd för kundens krav och mål och du driver dina projekt effektivt och framgångsrikt hela vägen i mål. Då du kommer att ha en roll som innebär mycket ansvar och stort inflytande lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos Candidator får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

 

Din bakgrund och profil:

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning med en mer teknisk inriktning, gärna från IT-branschen sedan tidigare. Du är intresserad av moderna projektmetoder och utvecklingsmodeller och som person är du positiv, engagerad, utåtriktad och kommunikativ. Du drivs av utmaningar som ställer krav på din erfarenhet och kreativa förmåga. Det bästa du vet är att jobba i en föränderlig miljö där du snabbt får sätta dig in i nya teknologier, driva projekt samt motivera dina kolleger.

Tjänsten är på heltid med placering vid vårt kontor i Alingsås och tillträdes snarast.

 

Din ansökan:

Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!

Märk ansökan: Projektledare - Alingsås

Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se

 

Om oss:

Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Skövde, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt med lönsamhet och har idag c:a 230 anställda och en omsättningstakt på cirka 260 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

2017-03-13

Skiftgående First-line-support-tekniker - Alingsås

Vill du göra skillnad inom IT-drift genom att leverera en overkligt bra kundupplevelse? Candidator AB fortsätter att expandera och söker nu flera medarbetare i form av first-line-support-tekniker till vår skiftgående supportgrupp i Alingsås.

Vi söker dig som har erfarenhet från IT-support via telefon och som är van vid att arbeta med ärendehanteringssystem. Du har goda kunskaper i Windows och Microsofts produkter, teknisk förståelse samt är utrustad med ett riktigt starkt driv!

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikation och IT-plattformar. Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet.

Tjänsten är på heltid med placering vid vårt kontor i Alingsås. Arbetstiderna kommer att variera mellan dagtid/kvällstid/nattid och helger.

Hos Candidator får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Skövde, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt och har idag c:a 250 anställda och en omsättningstakt på cirka 340 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

Din ansökan:
Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!
Märk ansökan: Skiftgående First-line-support-tekniker - Alingsås
Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se
Candidator eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

2017-03-13

First Line Support – Alingsås

Candidator AB har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Candidator arbetar med IT-drift och vi är våra kunders IT-avdelning. Nu behöver vi förstärka vår first line support till vårt huvudkontor i Alingsås.

Vi söker dig som har erfarenhet från IT-support via telefon och som är van vid att arbeta med ärendehanteringssystem. Du har goda kunskaper i Windows och Microsofts produkter, teknisk förståelse samt är utrustad med ett riktigt starkt driv!


Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikation och IT-plattformar. Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet.
Tjänsten är på heltid med placering vid vårt kontor i Alingsås och med start omgående.

Hos Candidator får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.


Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Borlänge, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt och har idag c:a 250 anställda och en omsättningstakt på cirka 340 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

Välkommen med din ansökan!