Göteborg

2017-05-17

Supporttekniker - Göteborg

Candidator expanderar och söker First Line Supporttekniker till vårt team i Göteborg!

Vill du göra skillnad inom IT-drift genom att leverera en overkligt bra kundupplevelse?

Vårt mål är att leverera IT som tjänst till företag och organisationer. Vår kompetens och vårt engagemang skall ge mycket nöjda kunder som i sin tur ger nya kunder. Candidators vision är att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en Overkligt Bra kundupplevelse.

Din roll som supporttekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser i vår vision att leverera en Overkligt Bra kundupplevelse.

Vi letar nu efter dig som brinner för IT och teknik samt dessutom gillar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete. Vi tror att du är en problemlösare av rang som gillar att jobba såväl självständigt som i team.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikation och IT-plattformar. Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet.

 

Din ansökan:
Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!
Märk ansökan: Supporttekniker– Göteborg
Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se
Candidator eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Skövde, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt med lönsamhet och har idag c:a 280 anställda och en omsättningstakt på cirka 340 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

2017-05-17

Senior IT- Konsult - Göteborg

Candidator expanderar och söker erfarna IT- konsulter inom Microsoft infrastruktur till vårt nystartade team i Göteborg!

Candidator är ett tjänsteföretag som arbetar med IT-drift åt medelstora organisationer inom norden och är erkänd för att leverera en mycket bra kundupplevelse. Candidator är nu inne i en mycket expansiv fas och har sedan januari ett nystartat kontor i Göteborg. Till kontoret i Göteborg söker vi nu nya medarbetare som vill vara med i ett framgångsrikt tillväxtföretag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Candidator arbetar med IT-drift och vi är våra kunders IT-avdelning. Vi arbetar mycket med Microsoft Infrastruktur samt olika kommunikations-, övervaknings- och säkerhetslösningar. Som IT- Konsult på Candidator arbetar man bland annat med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i våra kunders IT-miljöer. Dessutom hjälper vi våra kunder med nyinstallationer, uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten. Dessa arbeten utförs mestadels i projektform.

 Din bakgrund och profil:

För att lyckas i din roll som senior IT-konsult på Candidator har du en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du gillar att arbeta både individuellt samt som en del av en grupp. Du är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation. Du är lyhörd samt utrustad med ett riktigt starkt driv. Det faller dig naturligt att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du har ett brinnande tekniskt intresse. Du har erfarenhet av drift och support samt har drivit olika förändringsprojekt åt kunder tidigare.

Du bör besitta goda kunskaper inom några av följande områden:

 • Windows Server (Infrastruktur samt inbyggda funktioner)
 • Powershell, VB script
 • Server virtualisering (VMware eller HyperV)
 • Citrix produkter
 • Erfarenhet av installation, drift, felsökning, underhåll av större Windows server miljöer
 • Erfarenhet av installation, drift, felsökning, underhåll av 3:e parts applikationer på Windows

Vi ser gärna att du även har kännedom inom några av nedan områden:

 • Microsoft SQL-server
 • Microsoft Exchange
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Office365
 • Kunskap och erfarenhet av lagringslösningar
 • Klientmanagering

Meriterande:

 • Kunskap och erfarenhet av arbete enligt ITIL
 • Certifieringar ifrån Microsoft eller andra relevanta certifieringar

 Formella krav för tjänsten inkluderar bland annat:

 • Högskoleutbildning med teknisk inriktning eller annan utbildning och erfarenhet som vi anser likvärdig 
 • 5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Körkort (B)

Tjänsten är heltid med placering vid vårt kontor i Göteborg och tillträdes snarast.

 

Din ansökan:

Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!

Märk ansökan: Senior IT- Konsult – Göteborg

Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se

 

Om oss:

Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Umeå, Skövde, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt med lönsamhet och har idag c:a 280 anställda och en omsättningstakt på cirka 340 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.