Göteborg

2017-03-16

Senior IT- Konsult - Göteborg

Candidator expanderar och söker erfarna IT- konsulter inom Microsoft infrastruktur till vårt nystartade team i Göteborg!

Candidator är ett tjänsteföretag som arbetar med IT-drift åt medelstora organisationer inom norden och är erkänd för att leverera en mycket bra kundupplevelse. Candidator är nu inne i en mycket expansiv fas och har sedan januari ett nystartat kontor i Göteborg. Till kontoret i Göteborg söker vi nu nya medarbetare som vill vara med i ett framgångsrikt tillväxtföretag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Candidator arbetar med IT-drift och vi är våra kunders IT-avdelning. Vi arbetar mycket med Microsoft Infrastruktur samt olika kommunikations-, övervaknings- och säkerhetslösningar. Som IT- Konsult på Candidator arbetar man bland annat med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i våra kunders IT-miljöer. Dessutom hjälper vi våra kunder med nyinstallationer, uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten. Dessa arbeten utförs mestadels i projektform.

 Din bakgrund och profil:

För att lyckas i din roll som senior IT-konsult på Candidator har du en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du gillar att arbeta både individuellt samt som en del av en grupp. Du är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation. Du är lyhörd samt utrustad med ett riktigt starkt driv. Det faller dig naturligt att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du har ett brinnande tekniskt intresse. Du har erfarenhet av drift och support samt har drivit olika förändringsprojekt åt kunder tidigare.

Du bör besitta goda kunskaper inom några av följande områden:

 • Windows Server (Infrastruktur samt inbyggda funktioner)
 • Powershell, VB script
 • Server virtualisering (VMware eller HyperV)
 • Citrix produkter
 • Erfarenhet av installation, drift, felsökning, underhåll av större Windows server miljöer
 • Erfarenhet av installation, drift, felsökning, underhåll av 3:e parts applikationer på Windows

Vi ser gärna att du även har kännedom inom några av nedan områden:

 • Microsoft SQL-server
 • Microsoft Exchange
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Office365
 • Kunskap och erfarenhet av lagringslösningar
 • Klientmanagering

Meriterande:

 • Kunskap och erfarenhet av arbete enligt ITIL
 • Certifieringar ifrån Microsoft eller andra relevanta certifieringar

 Formella krav för tjänsten inkluderar bland annat:

 • Högskoleutbildning med teknisk inriktning eller annan utbildning och erfarenhet som vi anser likvärdig 
 • 5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Körkort (B)

Tjänsten är heltid med placering vid vårt kontor i Göteborg och tillträdes snarast.

 

Din ansökan:

Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!

Märk ansökan: Senior IT- Konsult – Göteborg

Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se

 

Om oss:

Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Umeå, Skövde, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt med lönsamhet och har idag c:a 260 anställda och en omsättningstakt på cirka 260 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

2017-03-13

Driven Projektledare inom IT - Göteborg

Vill du göra skillnad inom IT-drift genom att leverera en overkligt bra kundupplevelse? Candidator expanderar och söker nu en driven projektledare till det nyetablerade kontoret i Göteborg.

Candidator är ett tjänsteföretag som arbetar med IT-drift åt medelstora organisationer inom norden och är erkänd för att leverera en mycket bra kundupplevelse. Candidator är nu inne i en mycket expansiv fas och har sedan januari ett nystartat kontor i Göteborg. Nu söker vi nya medarbetare som vill vara med i ett framgångsrikt tillväxtföretag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som projektledare på Candidator leder du projekt från start till slut. Du är lyhörd för kundens krav och mål och du driver dina projekt effektivt och framgångsrikt hela vägen i mål. Då du kommer att ha en roll som innebär mycket ansvar och stort inflytande lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos Candidator får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

 

Din bakgrund och profil:

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning med en mer teknisk inriktning, gärna från IT-branschen sedan tidigare. Du är intresserad av moderna projektmetoder och utvecklingsmodeller och som person är du positiv, engagerad, utåtriktad och kommunikativ. Du drivs av utmaningar som ställer krav på din erfarenhet och kreativa förmåga. Det bästa du vet är att jobba i en föränderlig miljö där du snabbt får sätta dig in i nya teknologier, driva projekt samt motivera dina kolleger.

Tjänsten är på heltid med placering vid vårt kontor i Göteborg och tillträdes snarast.

 

Din ansökan:

Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!

Märk ansökan: Projektledare - Göteborg

Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se

 

Om oss:

Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Skövde, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt med lönsamhet och har idag ca 260 anställda och en omsättningstakt på cirka 340 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.