Malmö

2017-04-20

Nätverkstekniker - Malmö

Vill du göra skillnad inom IT-drift genom att leverera en overkligt bra kundupplevelse? Candidator expanderar och söker nu en driven och engagerad nätverkstekniker till vår nätverk- och kommunikationsteam med placering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Som erfaren tekniker  arbetar du både I vår driftmiljö och som konsult ansvarar du för kvalificerade konsultinsatser i större nätverksmiljöer. Vi arbetar tillsammans med våra kunder med utveckling, drift, förändring och projektledning av kommunikationslösningar.

Din profil
Du har minst 4 års arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen. Du är van att arbeta med, och har djup kunskap om routrar och switchar från olika leverantörer och förstår vad det innebär att driva nätverksmiljöer med många användare. För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med marknadsledande produkter, såsom ex Juniper, HP eller Cisco. Du har en kompetensnivå motsvarande CCNP och det är meriterande om du är certifierad.

Körkort och flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du positiv, driven och ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, målinriktad och vilja ha roligt på jobbet

Vi söker dig med lång erfarenhet av att leverera de bästa lösningarna, antingen internt eller till slutkund. I arbetet ingår också att designa och implementera nätverksinfrastruktur både internt och mot slutkund.
Du ska kunna koordinera och utföra ditt eget arbete inom ett eller flera projekt, inom teknikområdet med fokus på nätverksinfrastruktur. I din roll agerar du som rådgivare och teknisk expert inom dina specialistområden. Du har specialistkompetens inom nätverksinfrastruktur i både trådade och trådlösa nät. Du har tidigare erfarenhet och certifieringar inom:
• Cisco (CCNA/CCNP, Brandväggar och Switching/Routing, SAN/FC)
• Checkpoint brandväggar ( CCSA/CCSE)
• Trådlösa nätverk

Arbetet kräver att du är initiativrik och självständigt driver arbetet framåt samtidigt som det är viktigt för dig att arbeta på ett strukturerat sätt. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du har flera års dokumenterad erfarenhet inom IT-infrastruktur med fokus på nätverk. Du har förmodligen arbetat på en större IT-avdelning eller som konsult.

Din ansökan:
Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!

Märk ansökan: Nätverkstekniker - Malmö
Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se
Candidator eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.
 
Om oss:
Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Skövde, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt och har idag c:a 280 anställda och en omsättningstakt på cirka 340 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.