Stockholm

2017-05-17

Senior IT-Tekniker - Stockholm

Vi växer så det knakar! Vill du vara med på resan med ett av branschens mest framgångsrika bolag inom IT-drift? Till vårt kontor i Danderyd söker vi nu en erfaren Microsoftspecialist.

Tjänsten är heltid med placering vid vårt kontor i Danderyd. Hos oss får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid.

Vi söker dig som självklart har nödvändiga kunskaper inom Windows Server samt specialistkompetens inom något av följande områden:

  • Citrix produktsortiment avseende VDI och applikationsleverans
  • Skype for Business och Videokonferens
  • Azure och Office365 design och implementation
  • SharePoint

Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Drift och förvaltning av system och applikationer – installation, konfiguration, kontroll/underhåll, felsökning och problemlösning.
  • Medverka i presale och designarbete för nya och befintliga kunder.


Erfarenhet och kvalifikationer

Till denna tjänst söker vi dig som har en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du gillar att samarbeta med andra, att lära-/lära ut och är bra på att förstå- och förmedla teknisk information. Som person tror vi att du är lyhörd, driven, har hög integritet och är trygg i dig själv och ditt kunnande. Formella erfarenhetskrav för tjänsten inkluderar bland annat:

  • Högskoleutbildning med teknisk inriktning eller annan utbildning och erfarenhet som vi anser likvärdig 
  • 5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Körkort (B)

Utöver detta är det meriterande med erfarenhet av ITIL, Virtualisering (VMware, Hyper-V), Klientmanagering, nätverk, IT-säkerhet.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan snarast, Vi behöver dig!
Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se
Märk ansökan: Senior IT-Tekniker – Stockholm

Om oss

Candidator AB har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse.Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Skövde och Alingsås och är idag c:a 280 anställda. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

2017-05-17

Senior Sales Account Manager - Stockholm

Vill du göra skillnad inom IT-drift genom att leverera en overkligt bra kundupplevelse? Candidator expanderar och söker nu en säljare inom outsourcing till vårt kontor i Danderyd.

Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar. Candidator har idag ca 280 anställda och finns på ett flertal orter i Sverige och Norge. Att du som anställd på Candidator växer och utvecklas är nödvändigt för att även vi ska utvecklas. Vi vill att du ska nå din fulla potential. Hos Candidator får du därför arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid genom den du är – och arbetet du gör. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Din profil
Du är en affärskvinna/affärsman som genom nära kundrelationer skapar förståelse för kundernas behov och den nytta som Candidator kan tillföra. Du kan uppvisa dokumenterade framgångar och förmågan att kvalificera, planera och genomföra i enlighet med uppsatta mål. Vi förutsätter att du har vana av konceptuell försäljning och förhandlingsvana på managementnivå. Som person är du engagerad, affärsmässig, analytisk och van att driva längre affärsprocesser. Du är driven och resultatinriktad.

Uppgifter
Du ingår i ett team med affärsfokus på medelstora företag och till din hjälp kommer du också att ha tillgång till teknisk presale.
Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
Att hitta, driva och stänga affärer
Att leda bidteam bestående av kollegor från olika delar av Candidator
Att vara projektägare för de kundimplementationer som du har kontrakterat

Kvalifikationer
Erfarenhet från outsourcingaffärer
Dokumenterade säljframgångar
Goda kunskaper i svenska språket i tal/skrift
Ekonomisk utbildning och/eller marknadsutbildning
God förhandlingsvana på ledningsnivå
Vana av konceptuell försäljning

Din ansökan:
Vill du vara med på en spännande resa? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!
Märk ansökan: Säljare inom Outsourcing – Stockholm

Välkommen med din ansökan till: jobb@candidator.se
Candidator eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Candidator AB har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen, Oslo, Skövde, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 250 avtalskunder. Candidator har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt och har idag c:a 280 anställda och en omsättningstakt på cirka 340 MSEK. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.