Nyheter

Följ viktiga händelser på Candidator.

2018-01-26

Pressmeddelande: STF väljer Candidator som IT-partner

Med över 238 000 medlemmar, och mer än 1,2 miljoner gästnätter per år fördelat på 300 boenden i Sverige, är Svenska Turistföreningen (STF) den både största och främsta ideella organisationen som sedan 1885 verkat för att främja turism i Sverige och att hjälpa människor att upptäcka sitt land. STF har nu valt Candidator som partner i sin digitala resa för att skapa ett hållbart IT-stöd från Kebnekaise till Smygehuk. Candidator kommer till en början att tillhandahålla IT-drift och support till Svenska Turistföreningens 300-600 användare beroende på säsong.

» Läs mer
2018-01-10

Pressmeddelande: EQT köper Candidator

Idag tillkännager EQT att man genom fonden ”EQT Mid Market Europe” förvärvar Candidator Holding AB från svenska investeringsbolaget Sobro och andra minoritetsägare. EQT har för avsikt att driva och utveckla Candidator både organiskt och genom ytterligare förvärv.

» Läs mer
2017-12-14

Pressmeddelande: Som första stora bolag väljer Knowit CSP som licensform framför EAS

Nu går Knowit från ett bundet Enterprise-avtal till ett flexibelt och kostnadseffektivt CSP-avtal med Candidators paketering. Genom ett CSP-avtal betalar du endast för det du faktiskt nyttjar och kan med molnbaserade lösningar anpassa antalet licenser utifrån det faktiska antalet användare. Knowit har drygt 2000 användare och går som första stora bolag över från ett EAS till CSP.

» Läs mer
2017-12-06

IT-säkerhet ”på kran” räddningen för både stora och små företag

I takt med att cyberhoten blir fler och attackerna mer frekventa får små och medelstora företag allt svårare att hänga med. För att hjälpa dessa företag har Candidator utvecklat iShield, en säkerhetslösning som täcker företagets alla behov. – Vi levererar säkerhet på ett modernt sätt: man köper tjänsten ”på kran” och betalar bara för det man använder, säger Tobias Hallengren på Candidator.

» Läs mer
2017-11-24

Pressmeddelande: IndTA är systemet som minskar idrottsförbundens administration

”Candidator revolutionerar svensk idrott” var Svenska Cykelförbundets dåvarande generalsekreterare Lena Alfvéns ord när projektet Individuell Tävlingsadministration (IndTA) driftsattes förra året under ledning av Candidator. De som ligger bakom initiativet är idrottsförbunden inom cykel, skidskytte, skyttesport och konståkning. Sedan projektets start har Svenska Islandshästförbundet anslutit sig och nu är även Svenska Gymnastikförbundet på väg in, då IndTA är IT-stödet de behöver för att uppnå förenklad administration i alla nivåer.

» Läs mer
2017-11-08

Vi ses på Make IT Together

Orango är en av Sveriges främsta specialister på affärssystem och en av våra samarbetspartners. Den 16-17 november ordnar Orango sitt kundevent Make IT Together, en mässa utöver det vanliga och vi på Candidator har äran att vara med.

» Läs mer
2017-09-14

Candidator är lanseringspartner för Azure Stack i Europa, Mellanöstern och Afrika

Tillsammans med DELL EMC och Microsoft erbjuder nu Candidator som en av de första partner i Europa, Azure Stack på den nordiska marknaden. Med Azure Stack från Candidator kommer driften att hanteras med högsta säkerhet i en tier 3 och PCI certifierad hall.

» Läs mer
2017-09-07

Ali Dia drar igång avdelning inom mobiltelefoni

Låt oss presentera Ali Dia som börjat hos oss på Candidator som ansvarig för mobiltelefoni. Detta innebär att vi breddar våra tjänster ytterligare och kompletterar vår telefoni med det mobila området. Efter stor efterfrågan från er kunder är vi glada att Ali Dia är här och levererar det bästa inom abonnemang, mobiltelefoner och service.

» Läs mer
2017-09-05

Öresundsregionen är en marknad med snabb tillväxt och stor potential

Candidator är ett snabbväxande IT-företag med fokus på kundnytta och tillväxt genom expansion och utveckling av service och tjänster. Nu satsar man offensivt i Öresundsregionen med kontor i Malmö.

» Läs mer
2017-06-15

REAC väljer Candidator som total IT-leverantör

REAC utvecklar, tillverkar och säljer elektriska linjära ställdon, lyft- och tiltsystem, samt kontrollsystem till den globala medtech industrin. Kunderna återfinns framförallt inom medicinsk rehabilitering, där REAC är underleverantör till flertalet av de större tillverkarna av elektriska rullstolar.

» Läs mer
2017-05-18

iShield stoppar WannaCry Ransomware-viruset

Candidators iShield-tjänst med flera säkerhetslager står emot det senaste WannaCry Ransomware-viruset som uppdagades fredagen 12e maj. Viruset har spridits globalt och drabbat tusentals användare och organisationer världen över.

» Läs mer
2017-04-25

Mitt första möte med Microsoft Surface Hub – A true love story

Jag är VD på Candidator AB sedan knappt fyra år. Vi har kontor i storstadsregionerna i Sverige och Norge samt vårt huvudkontor i Alingsås strax utanför Göteborg. Själv bor jag i Stockholm. Vi har knappt 300 medarbetare på våra kontor, så mitt arbete innebär väldigt mycket resor. Jag har använt Skype och telefonkonferenser i många år, men alltid känt att ett möte där alla är samlade ger mer än ett via Skype eller telefonkonferens. Inte alltid faktamässigt, men man missar det enkla samarbetet och inte minst det personliga mötet. Och ibland strular tekniken, och starten på mötet blir inte bra.

» Läs mer
2017-04-19

IT-organisationers utmaningar och Candidators lösning på dem

Svenska verksamheters samlade IT-budget beräknas öka svagt under 2017 jämfört med föregående år. En tilltagande inflationstakt innebär att IT-budgetarna står still i realvärde. Därmed fortsätter kraven på ökad produktivitet per spenderad IT-krona.

» Läs mer
2017-03-30

Candidator fördjupar samarbete med Microsoft

Candidator har i över 10 år haft ett nära partnerskap med Microsoft och har framgångsrikt matchat kundernas affärsbehov med smarta IT-lösningar och tjänster. Flera av Candidators populära tjänster bygger på Microsofts komponenter, med hög kvalitet och tillgänglighet. Exempel på tjänster är iSQL - Databasdrift som tjänst och iRecovery – Disaster Recovery i Microsoft Azure.

» Läs mer
2017-03-17

Orango och Candidator i strategiskt moln-samarbete

Orango AB är en av Sveriges främsta specialister på affärssystem med drygt 110 anställda och över 130 miljoner i årsomsättning. Genom Orangos kunskap och förmåga att välja rätt lösningar hjälper de sina kunder att lyckas. Orango toppar Radars stora kvalitetsgranskning 2016 som en leverantör som skapar operativa, taktiska och strategiska värden för sina kunder.

» Läs mer
2017-03-13

Webinar – Disaster Recovery och katastrofåterställning som tjänst

Välkomna till ett intressant informationspass med Candidator och Microsoft!

» Läs mer
2017-03-09

Candidator har utsetts som IT-partner i projektet "Förbifart Stockholm"

Candidator har utsetts som IT-partner till ett av de stora infrastrukturella byggprojekten inom det jättelika projektet ”Förbifart Stockholm” som upphandlas av Trafikverket och tilldelats Lovön Samverkan AB som är ett joint venture mellan 2 stora Italienska bolag.

» Läs mer
2017-01-12

Candidator utvecklar åt Bris

Bris, Barnens rätt i samhället, har krokat arm med Alingsåsföretaget Candidator. Tillsammans ska de nu utveckla en helt ny digital miljö för den ideella organisationen.

» Läs mer
2016-11-10

Svenska mästarna Frölunda HC väljer Candidator som IT-leverantör

Svenska mästarna i ishockey, Frölunda HC, har valt Candidator som ny IT-leverantör.

» Läs mer
2016-09-21

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling outsourcar IT till Candidator

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har valt Candidator som leverantör av en mobil IT plattform, service desk samt drift av centrala och lokala IT- och telefonisystem. Avtalet är treårigt med option på förlängning.

» Läs mer
2016-09-06

Candidator förvärvar Netit AS i Oslo

Candidator har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Under 2014 har expansion skett i Sverige med fokus på Stockholm och Malmö. Vid årsskiftet 2014/2015 förvärvade Candidator Knowit Services i Bergen, Oslo och Borlänge. Under 2015 etablerades också ett kontor i Malmö. Candidator-koncernen har nu en omsättningstakt på drygt 325 MSEK och är drygt 220 anställda.

» Läs mer
2016-08-22

Candidator utser Per Melin som ny regionchef i Stockholm

Candidator har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse.

» Läs mer
2016-05-18

IT-Partnering i praktiken: revolutionerar svensk idrott

Fem specialförbund inom svensk idrott tröttnade på undermåliga IT-system och tidskrävande manuella arbetsuppgifter. De gick samman och tog fram en gemensam kravspec, i nära partnerskap med IT-bolaget Candidator. Skidskytte, skyttesport och cykling var först ut med att rulla ut systemet. ”Detta kommer att revolutionera svensk idrott och visar att vi kan vara lika professionella när det gäller hur vi sköter vår verksamhet som hur vi sköter det sportsliga uppdraget”, säger Lena Alfvén som är generalsekreterare på Svenska Cykelförbundet.

» Läs mer
2016-05-12

Swegon AB väljer Candidator som IT-leverantör

Swegon levererar komponenter och genomtänkta systemlösningar som skapar bra inomhusklimat och bidrar med avsevärda energibesparingar för alla typer av byggnader.

» Läs mer
2016-04-27

IT-partnering i praktiken

Sätt alla IT-leverantörer i samma rum och se vad som händer. Då blir det inte lika lätt att skylla på varandra och istället börjar man prata om hur kundens verksamhet kan bli bättre. Det hävdar Stadmissionens IT-chef Mona Ekesryd som nu valt att börja arbeta enligt Candidators IT-partneringmodell.

» Läs mer
2016-04-15

Alla vinner på partnerskap

Många av dagens outsourcing-avtal är rigida och skapar små utrymmen för innovationer och förbättringar av kundens verksamhet. Det hävdar Candidators styrelseordförande Ronny Roos som istället efterlyser ett partnerskap mellan kunder och leverantörer.

» Läs mer
2016-02-10

Carl-Johan Osvald tillträder som ny Regionchef för Candidator i Göteborg.

Carl-Johan har 20 års erfarenhet av outsourcing från flera olika bolag och han har haft en rad ledande positioner inom bland annat Telenor Comma, Dimension och Axians, fd Qbranch.

» Läs mer
2016-02-04

Eton väljer Candidator som IT-leverantör

Eton är ett erkänt och klassiskt svenskt skjortmärke med en lång historia. Det grundades 1928 av Annie och David Pettersson i Gånghester, strax utanför Borås. Namnet Eton hämtades från det anrika Eton College som bäst tycktes spegla skjortornas egenskaper, nämligen design och främst kvalitet.

» Läs mer
2015-12-15

Candidator satsar även i Sydsverige

Candidator har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Nu befäster Candidator sin närvaro i södra Sverige genom att öppna ett kontor på Arlövsvägen 10 i Malmö den 1/12 2015.

» Läs mer
2015-09-21

Candidator fördjupar samarbetet med Microsoft och blir medlem i Microsoft Cloud OS Network och har fått Cloud Solution Partner-status

Microsoft har bildat Cloud OS Network (COSN), som är en global grupp av utvalda tjänstleverantörer som har ett nära samarbete med Microsoft för att erbjuda sina kunder Azure-aktiverade hybridmolnlösningar. I Sverige finns ett 10-tal leverantörer utvalda.

» Läs mer
2015-06-02

Akademibokhandeln väljer Candidator som IT-drift och telefonileverantör

Akademibokhandeln är den marknadsledande bokhandelskedjan i Sverige med ca 125 butiker (centralägda och franchise) spridda över hela landet. Med visionen ”Läsglädje för alla, varje dag” vänder sig Akademibokhandeln till privatpersoner, företag, bibliotek och offentlig verksamhet. Nätbokhandeln Bokus är ett dotterbolag till Akademibokhandeln.

» Läs mer
2015-05-26

Protan AS väljer Candidator som IT-driftleverantör

Industrikoncernen Protan lägger ut IT-driften på Candidator. Protan är världsledande inom membranteknologi och har 650 anställda och försäljning i över 15 länder.

» Läs mer
2015-03-05

Erlandsson Bygg väljer Candidator som IT-driftleverantör

Erlandsson Byggs verksamhet består av samverkansentreprenader, traditionella byggentreprenader och byggservice som om- och nybyggnader med total- och generalentreprenader. Deras kunder finns inom stat, kommun, försäkringsbolag och privata fastighetsägare.

» Läs mer
2015-02-20

Öhlins Racing väljer Candidator som IT-drifts och telefoni-leverantör

Öhlins Racing AB är en av världens ledande tillverkare av avancerad stötdämpningsteknologi.

» Läs mer
2014-12-12

Candidator förvärvar Knowit Services i Norge och Sverige

Candidator har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Under 2014 har expansion skett i Sverige med fokus på Stockholm och Malmö. Nu tas nästa steg mot visionen genom att Candidator förvärvar samtliga aktier i Knowit Services AS med dotterbolag i Norge och Knowit Services AB i Sverige, samt ett drygt 50 % ägande i en modern driftshall i Bergen.

» Läs mer
2014-11-28

KA Lundbladh väljer Candidator och Knowit som leverantörer i ett fruktsamt samarbete

KA Lundbladh är ett privatägt, kedjeoberoende importföretag av frukt och grönt. Verksamheten bedrivs i Helsingborg och Malmö och kan med ett rikstäckande transportnät erbjuda dagliga leveranser. KA Lundbladh har levererat frukt och grönt till grossister, stormarknader och butiker i över 80 år med service och kvalitet i fokus.

» Läs mer
2014-10-23

Candidator öppnar kontor i Malmö

Candidator har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Efter förvärvet av Appnet i Stockholm i våras tas nu nästa steg mot visionen. Candidator öppnar kontor på Baltzarsgatan i Malmö den 1/11 2014.

» Läs mer
2014-09-08

Tengbom har valt Candidator som IT-leverantör

Candidator har tecknat ett samarbetsavtal med Tengbom avseende all sin IT-infrastruktur, IT-drift, service och support.

» Läs mer
2014-05-30

Candidator på TechDays i Stockholm

Kistamässan Stockholm 19–20 november 2014

» Läs mer
2014-05-27

SM-guld till Alingsås HK i Malmö

I lördags avgjordes SM-finalen i handboll inför 10 000 åskådare i Malmö Arena. Efter en hård och tät match stod tillslut Alingsås HK som vinnare.

» Läs mer
2014-05-26

Candidators driftshallar är auktoriserade att hantera betalkortsdata

PCI-DSS-certifiering för hallarna är klar.

» Läs mer
2014-05-22

Mikael Aggefors spelar SM-final i Malmö

Nu på lördag spelar Mikael Aggefors SM-final i handboll efter att Alingsås HK besegrat Eskilstuna GUIF i en tät och omdiskuterat semifinal-serie.

» Läs mer
2014-05-14

Göteborg City Airport valde integrerad telefonilösning från Candidator

Candidators telefonilösning iSpeak skördar nya framgångar. Denna gång är det Göteborg City Airport som valt att implementera Candidators telefonilösning med integration till Lync och Exchange.

» Läs mer
2014-04-22

Appnet byter namn till Candidator i Stockholm

Candidators förvärv av Appnet AB är nu fullbordat. Vi byter nu namn på Appnet AB till Candidator i Stockholm AB.

» Läs mer
2014-04-14

Candidator har tecknat avtal med Cood Investment

Avtalet innebär att Candidator skall hjälpa framförallt Cood Investments dotterbolag First Camp Scandinavia AB med drift av deras IT lösning. Lösningen innebär driftansvar mot ca 15 siter och upp mot 400 användare.

» Läs mer
2014-04-09

Candidator går in som tjänsteleverantör i Stadsnätet

Då Alingsås Energi under våren och sommaren slutar agera internetleverantör kan Candidator stolt presentera att vi gått in som tjänsteleverantör i stadsnätet.

» Läs mer
2014-03-27

Bording AB och Pålsboda förlänger sitt driftavtal med Candidator

Bording AB i Borås och Pålsboda har i dagarna valt att förlänga sitt driftavtal med Candidator. Stor ära i detta är givetvis Klas Stockhem som hela tiden ser till att kunden är nöjd.

» Läs mer
2014-03-03

Candidator förvärvar samtliga aktier i Stockholmsbaserade Appnet AB

Den 1 april 2014 förvärvar Candidator AB samtliga aktier i Appnet AB och etablerar därigenom ett kontor i Stockholm.

» Läs mer
2014-02-27

Candidator på IT-SOLUTIONS EXPO 2014

Candidator kommer vara med på IT-SOLUTIONS EXPO 2014, 2–3 april vid monter AO3:05. Besök oss gärna.

» Läs mer
2014-02-03

Santa Maria valde Candidators telefonilösning iSpeak

I hård konkurrens med flera stora telefonijättar valde krydd- och smak-företaget Santa Maria att implementera Candidators telefonilösning iSpeak vid sina kontor i Sverige.

» Läs mer
2014-01-15

Johan Wilhelmsson ny försäljningschef

Den 6 mars tillträder Johan Wilhelmsson som ny försäljningschef för Candidator.

» Läs mer
2013-11-21

Årets Cisco Collaboration Partner of the Year 2013

Candidator AB har blivit utnämnd till Cisco Collaboration Partner of the Year 2013.

» Läs mer
2013-10-19

Candidator delaktig i tillkännagivelsen av årets Nobelpristagare

Candidator driftar Nobelprisets hemsida www.nobelprize.org tillsammans med HiQ och Microsoft.

» Läs mer
2013-10-01

Johan de Verdier ny VD för Candidator AB

Johan de Verdier tillträder som ny VD för Candidator den 1 oktober.

» Läs mer
2013-07-01

Sobro investerar i Candidator

Sobro AB ägs av bröderna Ragnar och Per-Olof Söderberg som även är ägare i Ratos, Söderberg & Partners, Scandinavian Photo, NCS Colour, Nordomatic och Tengbom.

» Läs mer
2013-05-24

Mikael tar plats mellan stolparna i landslaget

Till vardags växlar Mikael Aggefors arbetet som webbutvecklare på Candidator med att vara förstemålvakt i Alingsås handbollsklubb. Mikaels fina insatser i handbollen har lett till att han nu får chansen att vakta Sveriges mål i samband med en träningsturnering i Norge 4-6 juni.

» Läs mer
2013-04-25

Tips för att undvika spam

Antalet skräpmail/spam ökar lavinartat hela tiden. Ungefär 90 % av alla mail som skickas inom Sverige är spam. För att minska antalet spam i er inbox finns det enkla åtgärder ni kan utföra.

» Läs mer
2013-04-25

Endorfin väljer Candidators IT och telefonilösningar

Det i särklass största gymmet i Lerums kommun är Endorfin. Företaget satsar stort på framtiden och vi är tacksamma att de har valt oss som leverantör av IT och telefoni.

» Läs mer
2013-04-25

iRoute – när ni vill ha både hängslen och livrem

Många företag är väldigt sårbara om det skulle uppstå ett avbrott på internetförbindelsen. System och serverlösningar ligger idag ofta på en annan plats än där du själv sitter. Dessa nya tjänster har gjort oss väldigt flexibla och effektiva, men samtidigt väldigt sårbara om ett avbrott på internetförbindelsen skulle uppstå. Candidator har tagit fram en tjänst som heter iRoute som kan rädda er vid dessa situationer.

» Läs mer
2013-02-12

iExchange – det stora e-postsystemet för det lilla företaget

För mindre företag kan det vara för kostsamt att köpa en egen mailserver med allt som tillkommer med hårdvara, installation och licenser mm. Candidator har därför tagit fram en e-posttjänst som heter iExchange som är anpassad för mindre/medelstora företag. För en låg, fast månadskostnad får ni tillgång till ett modernt e-postsystem med mängder av smarta funktioner.

» Läs mer
2013-02-12

Candidator levererar IT och telefoni till AB Derma

AB Derma har valt att satsa på Candidators IT-lösningar som bl. a innehåller en terminalserver och vår e-posttjänst iExchange. Utöver detta så har de även valt vår telefonitjänst iSpeak med MEX-koppling (mobil anknytning).

» Läs mer
2013-02-12

iLync – framtidens kommunikationsverktyg

Med Candidators tjänst iLync kan du och dina medarbetare kommunicera med varandra oavsett var ni befinner er. Du kan enkelt se om dina kollegor finns tillgängliga och göra korta avstämningar med dem. Det finns olika alternativ för hur ni kan kontakta varandra via iLync, exempelvis chatt, e-post, den integrerade telefonfunktionen eller videosamtal. Med den här tjänsten blir era fasta telefoner överflödiga eftersom ni istället ringer med iLync.

» Läs mer
2012-12-21

Ny hemsida för Alingsås Tunnplåtscenter

Under december månad har Candidator, i samarbete med svenssonmolin, utvecklat en hemsida för Alingsås Tunnplåtscenter.

» Läs mer
2012-12-17

Kom och träffa oss på IT INNOVATIONS EXPO 2013

Den 22-23 januari kommer Candidator att ställa ut på IT INNOVATIONS EXPO som hålls på Svenska Mässan i Göteborg. Kom gärna förbi vår monter C04:14 så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda er.

» Läs mer
2012-11-26

iHandle – administration av företagets mobiltelefoner

Har ni funderat på hur mycket företagsinformation som finns i era mobiltelefoner? Vad gör ni om er mobiltelefon blir stulen? Vet ni vilka mobiltelefoner som finns inom företaget och vilka som inte längre är i bruk? iHandle kan hjälpa er att hantera dessa problem och situationer på ett smart, säkert och effektivt sätt.

» Läs mer
2012-10-31

Hultafors outsourcar till Candidator

Vi är väldigt tacksamma över förtroendet vi fått från Hultafors Group AB. Avtalet innebär att Candidator kommer ta över driftansvaret för alla servrar och all kommunikation till Hultafors Groups samtliga siter.

» Läs mer
2012-10-31

Nu är Windows 8 här

Microsofts nya operativsystem Windows 8 är nu lanserat. Fylld med nya funktioner och finesser. Frågorna angående Windows 8 är många. Här kommer några av svaren.

» Läs mer
2012-10-31

Interaktiv hemsida för TA Hydronics

Candidator tog i juli över utvecklingen av TA Hydronics hemsida med uppgift att förbättra, utveckla och förnya den.

» Läs mer
2012-08-30

Favorit i repris. Välkomna på frukostseminarium

Välkomna på ett frukostseminarium om framtidens telefoni och kommunikation torsdagen den 18 oktober kl 08.00.

» Läs mer
2012-08-30

Candidator tar över TB-gruppens IT-Drift

Efter en lång upphandling har TB-gruppen valt att flytta sin IT-drift till Candidator.

» Läs mer
2012-08-30

Guide väljer Candidator som helhetsleverantör

Vi är mycket glada över att Guide Revision har valt Candidator som leverantör till både IT-drift och telefoni.

» Läs mer
2012-07-06

Candidator tar över Kemetyls IT-drift

Kemiföretaget Kemetyl har valt att flytta över sin IT-drift och support till Candidator.

» Läs mer
2012-07-06

Caparol väljer Canididators e-posttjänst

Färgexperten Caparol har valt att flytta sin e-post till Candidators e-posttjänst iExchange.

» Läs mer
2012-07-06

Candidator levererar IT-lösning till Safewheel

Safewheel har valt att satsa på Candidators IT-lösningar som bl. a innehåller en terminalserver och e-posttjänsten iExchange.

» Läs mer
2012-06-26

Vi har anställt mer personal

För att vi ska även i framtiden ska kunna leverera bra IT-service till er ”kära kund” har vi nu storsatsat på att anställa nya medarbetare inom Candidators olika tjänsteområden. Det senaste halvåret har vi anställt 14 personer.

» Läs mer
2012-04-26

Nya hemsidor under 2012

Candidator har under våren 2012 levererat ett flertal nya hemsidor till både befintliga och nya kunder. Vi är ett av få företag i Sverige som kan erbjuda helhetslösningar från utveckling och design till drift och underhåll.

» Läs mer
2012-04-25

Prestigeorder till Candidator

Candidator tog nyligen hem en betydelsefull order då man tecknade avtal med en av Kinas största driftleverantörer Wicresoft. Avtalet omfattar bland annat hosting av New Wave Groups affärssystem.

» Läs mer