Certiferingar

Vi arbetar aktivt med utbildning och certifieringar för att upprätthålla hög kompetens. Vi är godkända för certifieringen ISO/IEC 27001:2013.

Kompetenser

Candidator har som mål att alltid ligga i framkant inom de kompetensområden där vi verkar. Det skapas genom en kombination av kunskap och lång erfarenhet.

Microsoft

Microsoft

I över 15 år har vi haft ett nära partnerskap med Microsoft. Vi har nu nått guldnivå inom sex olika områden, där de senaste är Gold Messaging och Gold Collaboration and Content.

Vi är också utnämnd till Cloud Solution Provider, vilket innebär att vi kan erbjuda samtliga Microsofts cloudtjänster som en del i vårt åtagande.

Kommunikation

Kommunikation

Vi hanterar stora kommunikations- och säkerhetslösningar som kräver att vi ligger i framkant avseende prestanda och stabilitet. Detta förutsätter mycket god kompetens inom framför allt Cisco produkter.

Virtualisering

Virtualisering

Vi arbetar aktivt med flera virtualiseringsmiljöer för att erbjuda bästa lösningen till dig som kund. VMware, Xen och Hyper-V är självklara produkter inom detta område.

Linux

Linux

En självklar del i att vara den kompletta IT-partnern är att också kunna erbjuda drift och underhåll av Linuxplattformar.

Applikationsleverans

Citrix partner

Citrix är en viktig del i en bra applikationsleverans. Vi har under många år använt Citrix för att leverera applikationer till tunna klienter, PC, surfplattor och telefoner.

Backup/Restore

Backup/Restore

Ett av våra viktigaste områden är att leverera en mycket stabil plattform rörande backup/restore. Erfarenhet genom hantering av flera tusen servrar förutsätter noggranna rutiner och arbete med branschledande applikationer från t.ex. Symantec, HP, Vizioncore.

Övervakning och underhåll

Övervakning och managering

Vi har lång erfarenhet av att övervaka och underhålla stort antal servrar, klienter och andra nätverksenheter.