Favorit i repris. Välkomna på frukostseminarium

Välkomna på ett frukostseminarium om framtidens telefoni och kommunikation torsdagen den 18 oktober kl 08.00.

Telefoni och kommunikation ligger oss på Candidator varmt om hjärtat. Just nu är vi inne i en spännande fas där integrationen mellan IT och telefoni eskalerar och det händer mängder av spännande saker. Några av dessa har vi tänkt beröra vid ett kostnadsfritt frukostseminarium den 18 oktober hos Candidator i Alingsås.

Nästa generations kommunikationsverktyg. Tillsammans med Microsoft presenterar vi Microsoft Lync, en integrerad del av Microsofts produktivitetsplattform som tillsammans med Exchange Server och Office utgör en komplett lösning för all kommunikation i företag och organisationer. Vi visar bland annat hur Lync integrerar kommunikation som e-post, telefoni, röstmeddelanden, chat i realtid, ljud- och videokonferens med delning av dokument och skrivbord, möteshantering, whiteboard-funktioner med mera på ett fantastiskt sätt.

Mobiltelefoni på helt nytt sätt. Candidator lanserar nu en ny produkt – iHandle – i samarbete med företaget The Institution. iHandle hjälper företag att styra, säkra och organisera användandet av sina mobiltelefoner på ett smart, säkert och rationellt sätt.

Säkrare mobilkommunikation med APN. I samarbete med Tele2 erbjuder Candidator företag ett eget unikt APN-namn till mobiler och 3G-modem. En säker lösning som bland annat innebär att all trafik skickas via företagets egna LAN och vidare ut på nätet så att brandväggar, tjänster och information alltid stannar kvar inom företagets väggar.

Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller...

OSA Vi vill gärna ha ditt svar om deltagande via mail till seminarium@candidator.se. Meddela om du kommer själv eller om du tar med dig någon. Vi vill ha ditt svar senast den 15/10.

Varmt välkommen till ett spännande och förhoppningsvis givande seminarium. Självfallet bjuder vi på nybryggt kaffe och nybakad fralla.

Vännerna på Candidator