Kom och träffa oss på IT INNOVATIONS EXPO 2013

Den 22-23 januari kommer Candidator att ställa ut på IT INNOVATIONS EXPO som hålls på Svenska Mässan i Göteborg. Kom gärna förbi vår monter C04:14 så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda er.

IT INNOVATIONS EXPO 2013 är den nya glödheta mötesplatsen som levererar de senaste lösningarna inom IT. Den 22–23 januari 2013 förvandlas Svenska Mässan i Göteborg till en trendhub för IT-innovationer där du på nära håll får möjlighet att syna marknadens nyheter, nätverka och besluta om dina långsiktiga IT-strategier.

Besök gärna Candidators monter så berättar vi mer om våra tjänsteområden inom IT-drift, IT-support, hosting, outsourcing, telefoni, utveckling inom affärssystem och hemsidor.

Låt dig även inspireras och motiveras av mässans högaktuella talare från bland annat Google, IBM och Telia. De kommer beröra de hetaste ämnena och dela med sig av sina spetskompetenser.

Är ni intresserade av fribiljetter, skicka ett mail till expo@candidator.se så ordnar vi det. Mässan är en ren fackmässa och endast öppen för representanter från näringslivet och offentlig sektor.

Läs mer om IT INNOVATIONS EXPO, så ses vi på Svenska Mässan i januari!