Prestigeorder till Candidator

Candidator tog nyligen hem en betydelsefull order då man tecknade avtal med en av Kinas största driftleverantörer Wicresoft. Avtalet omfattar bland annat hosting av New Wave Groups affärssystem.

– Ett stort erkännande och lite av ett genombrott för oss. Det är ett strategiskt viktigt avtal som visar att Candidator, med rätt kundfokus och god kompetens, kan vara med och slåss om de allra största, mest avancerade och konkurrensutsatta uppdragen inom vår nisch, säger företagets försäljningsansvarige Joachim Winberg.
 
Affären har sin upprinnelse i att Wicresoft, en kinesisk IT-gigant baserad i Shanghai och med drygt 5 000 anställda, fick uppdraget att ta över driften av New Waves affärssystem med 700 användare världen över. Men det långa avståndet, med allt vad det innebär av svarstider och närvaro, gjorde att Wicresoft behövde en lokal partner i Sverige. I tuffast möjliga konkurrens föll valet på Candidator.
 
Som en följd av hosting-avtalet fick Candidator även möjlighet att vara med och offerera om driften av New Waves telefoni, ett uppdrag som man också tog hem.
 
– Båda uppdragen för New Wave är givetvis stimulerande för oss, men just telefonin, där vi skall implementera vår egenutvecklade telefonitjänst iSpeak, är kanske lite extra rolig eftersom det visar att vår tjänst står sig så bra i tuffast tänkbara konkurrens, förklarar Anders Johansson, som är telefoniansvarig på Candidator.
 
New Wave-koncernen, med varumärken som Craft, Cutter & Buck, Kosta Boda, Orrefors, Pax, Sagaform, Seger, Speedo, Umbro med flera, är en fin referens som möjliggör fortsatt expansion och utveckling för Candidator.
 
– Det är naturligtvis inspirerande och en fjäder i hatten för oss som företag och för våra medarbetare. Det visar att vi är en aktör att räkna med även på den allra högsta nivån, avslutar Joachim Winberg.

Mer information:
 
Joachim Winberg, försäljningsansvarig, 0733-47 10 02