iHandle – administration av företagets mobiltelefoner

Har ni funderat på hur mycket företagsinformation som finns i era mobiltelefoner? Vad gör ni om er mobiltelefon blir stulen? Vet ni vilka mobiltelefoner som finns inom företaget och vilka som inte längre är i bruk? iHandle kan hjälpa er att hantera dessa problem och situationer på ett smart, säkert och effektivt sätt.

iHandle är det senaste tillskottet inom Candidators tjänsteutbud. Den här tjänsten hjälper er att styra, säkra och organisera användandet av era mobiltelefoner. iHandle tar backup på innehållet i mobiltelefonerna och skulle ni förlora er telefon kan vi hjälpa er att tömma mobilens innehåll från distans. Många företag har dålig kontroll på vilka mobiltelefoner som finns inom företaget och vilka som är i bruk. Med iHandle kan vi ta ut en rapport över vilka mobiltelefoner som är aktiva inom ert företag. Vi rekommenderar att alla mobiltelefoner ska vara lösenordsskyddade, detta kan säkerställas via iHandle. Vi kan även skicka ut inställningar för epost, så att ni kan börja använda telefonen direkt. iHandle fungerar även utmärkt för era surfplattor. Självserviceportalen som ingår i iHandle har ni tillgång till dygnet runt.

För mer information angående våra telefonitjänster kontakta Anders Johansson på 0322-67 10 24 alternativt anders.johansson@candidator.se