Candidator levererar IT och telefoni till AB Derma

AB Derma har valt att satsa på Candidators IT-lösningar som bl. a innehåller en terminalserver och vår e-posttjänst iExchange. Utöver detta så har de även valt vår telefonitjänst iSpeak med MEX-koppling (mobil anknytning).

AB Derma är ett tredje generationens familjeföretag som huserar i Gråbo, Lerums kommun. De har 6 st heltidsanställda och arbetar i huvudsak med 3 st verksamhetsområden; metall och syntetdukar, plastdetaljer till industrin samt arkitekturväv.

Den stora fördelen med en terminalserver är att du har möjlighet att arbeta med företagets alla program inkl. affärssystem oavsett var du befinner sig. Det enda som krävs är en internetförbindelse.
Telefonitjänsten iSpeak med MEX-koppling (mobil anknytning) innebär att alla samtal till ditt fasta telefonnummer kopplas vidare till mobiltelefonen och du får full funktionalitet i mobilen såsom möjlighet till hänvisning (t.ex. semester, sjuk, lunch mm).

Den här typen av IT och telefonitjänster kan vi leverera oavsett storlek på företag.
För mer information kring detta är ni välkomna att höra av er till Joachim Winberg på 0322-671002 alternativt joachim.winberg@candidator.se