Endorfin väljer Candidators IT och telefonilösningar

Endorfin väljer Candidators IT och telefonilösningar

Det i särklass största gymmet i Lerums kommun är Endorfin. Företaget satsar stort på framtiden och vi är tacksamma att de har valt oss som leverantör av IT och telefoni.

Endorfin är ett företag som verkligen satsar framåt på alla plan. Företaget är i full gång med nya utbyggnader och renoveringar. Ett steg deras satsning har varit att förbättra företagets IT och telefoni. Valet föll på Candidators lösningar, vilket vi är väldigt glada för. Detta har inneburit att vi har tagit över driften av servrarna och flyttat dem till Candidators serverhall i Alingsås. De har i samband med detta gått över till Candidators e-posttjänst iExchange.

När det gäller telefonin så har de valt Candidators telefonilösning iSpeak. Det innefattar både fasta telefoner och mobila anknytningar. Till iSpeak har vi kopplat tjänsterna MEX (mobile extension) och Vision hänvisningssystem.

För att kunna erbjuda ett bra och säkert trådlöst nät till personal och medlemmar har Endorfin även valt Candidators trådlösa tjänst iWifi. Med den här tjänsten har de nu ett säkert trådlöst nät för personalen där även de interna bärbara telefonerna är kopplade. Dessutom har de nu ett separat gästnät för alla medlemmar och besökare.

Den här typen av IT och telefonitjänster kan vi leverera oavsett storlek på företag.

För mer information kring detta är ni välkomna att höra av er till Joachim Winberg på 0322-671002 alternativt joachim.winberg@candidator.se