Johan de Verdier ny VD för Candidator AB

Johan de Verdier ny VD för Candidator AB

Johan de Verdier tillträder som ny VD för Candidator den 1 oktober.

Johan har en lång erfarenhet av att driva och utveckla IT-bolag och har haft ledande positioner inom bland annat Enfo Sweden, Zipper, Framfab och Guide Konsult. Han kommer senast från rollen som VD för Enfo Sweden.

”Candidator är ett mycket välskött och dynamiskt företag, som har en fantastisk potential att fortsätta växa och bygga långsiktiga relationer med existerande och nya kunder. Det är med stor entusiasm som jag tar mig an uppgiften att tillsammans med våra engagerade och kunniga medarbetare utveckla Candidator till en ledande nationell aktör inom sitt segment av IT-outsourcingmarknaden med branschens nöjdaste kunder. Att dessutom Candidator fått ny huvudägare i form av Sobro gör det hela extra spännande”, säger Johan de Verdier.

Johan de Verdier efterträder Henrik Johansson som varit VD för Candidator sedan 2005. Henrik kommer att tillträda en ny roll som operativ chef, med ansvar för ekonomi, personal och administration, och ingår även fortsättningsvis i Candidators ledningsgrupp. 

Candidators ordförande Ronny Roos kommenterar: ”Rekryteringen av Johan de Verdier är ett viktigt steg på vägen i Candidators fortsätta tillväxtresa. Johan kommer genom sin erfarenhet, kunskap och sitt driv att utgöra ett värdefullt tillskott till Candidators organisation. Henrik Johansson har bidragit mycket till Candidators utveckling de senaste åtta åren, och det är med glädje jag kan konstatera att han i sin nya roll kommer att vara en mycket stor tillgång för Candidator även framöver.