iExchange – det stora e-postsystemet för det lilla företaget

För mindre företag kan det vara för kostsamt att köpa en egen mailserver med allt som tillkommer med hårdvara, installation och licenser mm. Candidator har därför tagit fram en e-posttjänst som heter iExchange som är anpassad för mindre/medelstora företag. För en låg, fast månadskostnad får ni tillgång till ett modernt e-postsystem med mängder av smarta funktioner.

Med iExchange kan ni dela företagets mail, kalendrar, kontakter, uppgifter och annan gemensam information. All information kan ni på ett enkelt sätt synkronisera till er mobiltelefon/smartphone via mobilnätet eller WiFi. Inkommande e-post filtreras genom SPAM-filter och virusskydd. iExchange körs direkt över RPC/HTTPS vilket göra att ni slipper att använda en VPN-klient för att komma åt ert iExchange-konto när ni är ute och reser. Tjänsten är även webbaserad så ni på ett enkelt sätt kan nå er Outlook via en internetläsare från valfri dator (Outlook Web Access). iExchange ger er möjlighet till full synkronisering mellan flera olika enheter, t ex PC, Mac och smartphone. Varje användare får en egen mailbox med full daglig backup. Ni har även fri tillgång till gemensamma mappar (public folders) med instyrning av mail t.ex. info@xx.xx, order@xx.xx osv.

Pris: 45:– användare/månad

För mer information kring detta är ni välkomna att höra av er till Joachim Winberg på 0322-671002 alternativt joachim.winberg@candidator.se