iLync – framtidens kommunikationsverktyg

Med Candidators tjänst iLync kan du och dina medarbetare kommunicera med varandra oavsett var ni befinner er. Du kan enkelt se om dina kollegor finns tillgängliga och göra korta avstämningar med dem. Det finns olika alternativ för hur ni kan kontakta varandra via iLync, exempelvis chatt, e-post, den integrerade telefonfunktionen eller videosamtal. Med den här tjänsten blir era fasta telefoner överflödiga eftersom ni istället ringer med iLync.

iLync är en integrerad del av Microsofts produktivitetsplattform och är tillsammans med Exchange Server och Office en komplett lösning för all kommunikation i företag och organisationer som både inkluderar e-post, röst, chat (realtidskommunikation) liksom ljud- och videokonferens på ett och samma ställe.

Ni kan också hålla webbmöte i iLync. Antingen bjuder ni in varandra till ett schemalagt möte via Outlook eller kör ett spontanmöte direkt i iLync. Under mötet kan ni dela information och arbeta tillsammans i gemensamma arbetsytor. Samtidigt kommunicerar ni med varandra via chatt, telefon eller videosamtal. Microsoft Lync finns tillgängligt både till PC, Mac, Android, iOS och Windows Phone m.fl.

Candidator tar med den här tjänsten på sig allt ansvar för driften av serverprogramvaran.  Ni får med detta en säker IT-drift till en fast månadskostnad. Tjänsten har vi paketerat i fyra olika paketlösningar. Den enklaste varianten ”iLync Bas” inkluderar funktionerna chatt, video och delning av skrivbord. Pris från 39:- användare/månad. Utöver detta har vi större paket med fler funktioner och telefonilösningar.

För mer information kring detta är ni välkomna att höra av er till Anders Johansson på 0322-671024 alternativt anders.johansson@candidator.se