iRoute – när ni vill ha både hängslen och livrem

Många företag är väldigt sårbara om det skulle uppstå ett avbrott på internetförbindelsen. System och serverlösningar ligger idag ofta på en annan plats än där du själv sitter. Dessa nya tjänster har gjort oss väldigt flexibla och effektiva, men samtidigt väldigt sårbara om ett avbrott på internetförbindelsen skulle uppstå. Candidator har tagit fram en tjänst som heter iRoute som kan rädda er vid dessa situationer.

iRoute bygger på en automatiserad lösning som vid driftstörning på den primära internetförbindelsen slår över till en sekundär internetförbindelse. Det tar mindre än en minut för kommunikationen att falla över på den sekundära förbindelsen utan någon handpåläggning. När den primära förbindelsen fungerar igen, återgår kommunikationen till den automatiskt.

Detta är en lösning som kan spara väldigt mycket tid och pengar för många företag. Vi kan erbjuda er flera olika alternativ på förbindelser och lösningar till den här tjänsten.

För mer information kring detta är ni välkomna att höra av er till Joachim Winberg på 0322-671002 alternativt joachim.winberg@candidator.se