Bording AB och Pålsboda förlänger sitt driftavtal med Candidator

Bording AB i Borås och Pålsboda har i dagarna valt att förlänga sitt driftavtal med Candidator. Stor ära i detta är givetvis Klas Stockhem som hela tiden ser till att kunden är nöjd.

Miljön består av ett 15-tal servrar och ca 50 användare. I det nya avtalet kommer vi även tillhandahålla iService med 4 timmar för CR hantering.

Kort om Bording Borås

Vi har en modern anläggning för digitalprint där vi producerar allt från visitkort till broschyrer och böcker. Med hjälp av vårt webbaserade beställningssystem BordingOnline kan vi hålla väldigt korta leveranstider och du kan lägga din beställning dygnet runt. Vi kan även hjälpa dig med allt inom grafisk formgivning, vi gör allt från idé till tryckfärdigt original.

Bording Pålsboda är vår enhet som har specialiserat sig inom grafisk kommunikation. Vi höjer effekten av din trycksak genom olika typer av integrerade kort och etikett-applikationer, stansningar och limappliceringar där resultatet blir en specialprodukt eller ett unikt DR. Här producerar vi även våra smarta etikettlösningar för paket, distribution och fakturering – allt i ett och samma dokument! Denna produkt vänder sig till alla företag som distribuerar något.