Santa Maria valde Candidators telefonilösning iSpeak

I hård konkurrens med flera stora telefonijättar valde krydd- och smak-företaget Santa Maria att implementera Candidators telefonilösning iSpeak vid sina kontor i Sverige.

Santa Maria är störst i Norden på kryddor och grillprodukter och är en del av den finska livsmedelskoncernen Paulig, med inriktning på kaffe, etnisk mat och smaksättning.

När Santa Maria sökte en ny telefonilösning föll valet föll på Candidators egenutvecklade telefonitjänst iSpeak.

iSpeak är en operatörsoberoende och flexibel telefonilösning med tjänster som växel-system, fasta anknytningar, mobila anknytningar med MEX, telefonist samt callcenter. Candidator har också integrerat larmfunktioner kopplade till telefonin som varnar vid driftstörningar vid företagets produktionsenheter.

Santa Marias befintliga Dect-telefoner återanvändes och framöver kan det också bli aktuellt att integrera Lync, vilket är fullt möjligt med iSpeak-tjänsten.

– Med iSpeak får Santa Maria en driftsäker telefoni med redundans via Candidators två toppmoderna datahallar. Det är naturligtvis inspirerande för oss som företag och för våra medarbetare att i tuffast tänkbara konkurrens få förtroendet att implementera vår telefonitjänst iSpeak, kommenterar Anders Johansson på Candidator.
Även Santa Maria är mycket tillfreds med sitt val av telefonitjänst och leverantör.

– Candidator har verkligen överträffat våra högt ställda förväntningar. Implementeringen av det nya systemet gick otroligt snabbt och smärtfritt och när systemet nu är i full funktion så fungerar det perfekt. Därtill måste jag säga att Candidator har en kunnig och trevlig personal som gjorde att den här processen blev mycket smidig och enkel för oss, säger Lars Göran Henning, telefoniansvarig hos Santa Maria, och avslutar:

– Det känns mycket tillfredsställande att få lämna över ett väl fungerande telefonisystem när jag nu går i pension från Santa Maria.

Visa pressmeddelande