Candidator går in som tjänsteleverantör i Stadsnätet

Då Alingsås Energi under våren och sommaren slutar agera internetleverantör kan Candidator stolt presentera att vi gått in som tjänsteleverantör i stadsnätet.

Som många av er redan fått information om kommer de befintliga avtalen med Alingsås Energi sägas upp och ni som kund kommer behöva göra ett aktivt val. Candidator har sedan 1/10 2013 levererat internet till samtliga av Alingsås Energis kunder vilket som innebär att vi redan levererar internet till er i dagsläget. Vi har även skött supporten åt Alingsås Energi i över 10 år.

Jag har fast IP-adress idag, kommer jag att kunna behålla den?
- Svar, ja. Då vi köpt upp samtliga av Alingsås Energis IP adresser kommer ni kunna behålla er nuvarande IP adress.

Anslutning av våra bredbandstjänster sker via redundant koppling till Stadsnätet för högsta möjliga driftsäkerhet. Vid ett val av Candidator som tjänsteleverantör ger det er även tillgång till vår telefonitjänst iSpeak som är en modern telefoniplattform samt ett flertal andra tjänster så som drift, backup, server med mera. Läs mer om våra tjänster på hemsidan. 

Candidator kan leverera förbindelser på 10, 50, 100 och 1000 Mbit/s med fast IP-adress samt 10 och 100 mbit/s med dynamisk IP-adress. Se priser, läs mer om våra bredbandstjänster och vad dem innebär på Qmarket: http://alingsas.qmarket.se/foretag/bredband eller kontakta oss för en mer specifik offert.

Vid vidare intresse eller eventuella frågor är ni välkomna att kontakta vår säljavdelning på 0322-671070