Candidator öppnar kontor i Malmö

Candidator har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Efter förvärvet av Appnet i Stockholm i våras tas nu nästa steg mot visionen. Candidator öppnar kontor på Baltzarsgatan i Malmö den 1/11 2014.

 

”Efter en mycket bra start för vår verksamhet i Stockholm är det nu dags att också etablera oss i Malmö. Vi har ett antal kunder i Sydsverige där vår närvaro efterfrågas. Vi har nu som ambition att kraftigt öka marknadsnärvaron i södra Sverige. Vi kommer att bemanna kontoret med dels befintliga medarbetare på Candidator, dels nyanställa. Vi utvärderar också några olika förvärvsalternativ. Med detta har vi nått vårt mål att under 2014 bli en nationell aktör inom IT-outsourcingbranschen. ”, säger Johan de Verdier, VD för Candidator.

Inledningsvis kommer Ronny Roos, styrelseordförande i Candidator att vara ansvarig för etableringen i Malmö. Ronny känner marknaden väl efter sin långa karriär i ledande positioner på WM-data, Conagri och Logica/CGI.

”Det känns helt naturligt för mig att inledningsvis leda arbetet med etableringen i Malmö eftersom det är min hemmaplan och givetvis skall även kunderna i södra Sverige på allvar kunna få ta del av Candidators fantastiska drift och outsourcingerbjudande. Min roll är att se till att vi snabbt kommer igång i Skåne för att kunna serva såväl befintliga som nya kunder och ge dem en overkligt bra kundupplevelse.”, säger Ronny Roos, styrelseordförande för Candidator.

Visa pressmeddelande