Candidator utser Per Melin som ny regionchef i Stockholm

Candidator har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse.

Under 2014 har expansion skett i Sverige med fokus på Stockholm och Malmö. Vid årsskiftet 2014/2015 förvärvade Candidator Knowit Services i Bergen, Oslo och Borlänge. Under 2015 etablerades också ett kontor i Malmö. Candidator-koncernen har nu en omsättningstakt på drygt 325 MSEK och är drygt 200 anställda.

För att ytterligare öka expansionstakten i Stockholmsregionen har Candidator utsett Per Melin som ny regionchef. Per började på Candidator i mitten av augusti.

Per är en mycket erfaren ledare med gedigen bakgrund från en rad ledande roller i IT branschen där fokus varit tillväxt, entreprenörskap, affärsutveckling och tjänsteleveranser. Per har bland annat varit VD för börsnoterade Precio Fishbone (då Precio) under många år, och har dessförinnan haft olika roller på bl.a. Logica och WM-data sen 90-talet.

– Att få möjligheten att jobba med så många erfarna och oerhört kompetenta människor i ett lönsamt tillväxtbolag som Candidator känns otroligt roligt och hedrande! Det är med glädje och ett stort engagemang jag ser fram emot att personligen få bidra till Candidator’s framtida utveckling!, säger Per Melin, Regionchef för Candidator i Stockholm.

– Vi är mycket glada över att vi lyckats rekrytera Per som ny regionchef. Hans erfarenhet från vår bransch som företagsledare och affärsman i kombination med ett stort kontaktnät kommer att göra att vi växer ännu snabbare i Stockholmsregionen. Det känns nästan overkligt bra, säger Johan de Verdier, VD för Candidator.

 

Pressmeddelande