Carl-Johan Osvald tillträder som ny Regionchef för Candidator i Göteborg.

Carl-Johan har 20 års erfarenhet av outsourcing från flera olika bolag och han har haft en rad ledande positioner inom bland annat Telenor Comma, Dimension och Axians, fd Qbranch.

Han kommer senast från rollen som ansvarig för Axians outsourcing i Väst-Sverige och som affärsområdeschef för Axians konsultverksamhet i Sverige.

Candidator har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Under 2015 har expansion skett i Sverige med fokus på Stockholm och Malmö och vid årsskiftet 2014/2015 förvärvade Candidator Knowit Services i Bergen, Oslo och Borlänge och har nu en omsättningstakt på drygt 300 MSEK.

– Candidator är ett snabbväxande och lönsamt bolag med mycket nöjda kunder. Jag är otroligt stolt över att få vara med och utveckla Candidator framöver. Att etablera ett Candidator-kontor i Göteborg kommer bli jätteroligt och är något som jag ser fram emot, säger Carl-Johan Osvald.

 

 

– Att vi lyckats knyta till oss Carl-Johan Osvald är ett viktigt steg för Candidators utveckling. Carl-Johans kunnande och energi kommer att vara till stor nytta för oss i vår framtida resa. Vi har stora planer för bolaget, så att kunna förstärka vår satsning i Väst-Sverige är mycket viktigt. Det känns nästan overkligt bra och vi kommer nu att satsa ännu mer på Göteborgsregionen, säger Johan de Verdier, VD på Candidator AB.

 

Pressmeddelande