Eton väljer Candidator som IT-leverantör

Eton är ett erkänt och klassiskt svenskt skjortmärke med en lång historia. Det grundades 1928 av Annie och David Pettersson i Gånghester, strax utanför Borås. Namnet Eton hämtades från det anrika Eton College som bäst tycktes spegla skjortornas egenskaper, nämligen design och främst kvalitet.

Det var just genom sin kvalitet som Etonskjortorna utmärkte sig direkt. Denna uppnås genom en kombination av avancerad vävteknologi, den högkvalitativa bomullen, spinning och infärgning samt en unik slutbehandling. Eton är dessutom delaktiga under hela tillverkningsprocessen av sina tyger. Detta gör att de garanterat kan säkerställa sina skjortors kvalitet. Eton är idag världsberömt för sina fantastiska skjortor.

Candidator har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Under 2015 har expansion skett i Sverige med fokus på Stockholm och Malmö och vid årsskiftet 2014/2015 förvärvade Candidator Knowit Services i Bergen, Oslo och Borlänge och har nu en omsättningstakt på drygt 300 MSEK.

Candidator kommer ha totalansvar för Etons IT-drift, IT-infrastruktur och support. Överflyttningen till Candidator har redan påbörjats.

– Ökade verksamhetskrav på tillgänglighet, driftssäkerhet, internationell positionering och leverantörsmässig proaktivitet har medfört att Eton efter genomförd upphandling valt att byta leverantör av IT-relaterade produkter och tjänster. Vi kommer att kunna få exempelvis förbättrad 24-7 support på flera språk, bättre driftssäkerhet, tydligt förpackade IT-tjänster och produkter med helhetstänk och budgetvänliga hyrtjänster, säger Clifford Carnmo, IT-chef på Eton.

– Vi är oerhört stolta över av få Eton som kund. Det är ett världsberömt varumärke med krav på högsta kvalitet, såväl internt som på sina leverantörer. Vi kommer att göra vårt yttersta för att uppfylla Etons krav, allt omgärdat av en overkligt bra kundupplevelse , säger Johan de Verdier, VD för Candidator AB.

 

Pressmeddelande