Ali Dia drar igång avdelning inom mobiltelefoni

Låt oss presentera Ali Dia som börjat hos oss på Candidator som ansvarig för mobiltelefoni. Detta innebär att vi breddar våra tjänster ytterligare och kompletterar vår telefoni med det mobila området. Efter stor efterfrågan från er kunder är vi glada att Ali Dia är här och levererar det bästa inom abonnemang, mobiltelefoner och service.

ali_dia_mobiltelefoni_candidator

 

- Jag är 25 år och har arbetat som säljare inom mobiltelefoni i många år, både mot privatkunder och företagskunder. Som ansvarig inom mobiltelefoni här på Candidator ligger fokus till en början på våra befintliga kunder. Vi vill nå ut med att vi nu erbjuder möjligheten att få all telefoni samlad på ett ställe, med en overkligt bra service. Jag kommer se över de mobilabonnemang och mobiltelefoner som våra befintliga kunder har i dagsläget, för att kunna ge förslag på bästa möjliga alternativ för deras behov, säger Ali Dia.  

 

I och med att Ali Dia startar igång vår avdelning för mobiltelefoni kan vi på Candidator ta ett större helhetsansvar. Vi arbetar oberoende av operatör för att kunna anpassa leveransen utefter kundens behov. Surfar du mycket och pratar lite? Pratar du mycket och surfar lite? Genom vårt samarbete med flera av de största operatörerna kan vi möta just ditt behov.

 

- Jag brinner för att göra det där lilla extra och kommer alltid att finnas tillgänglig från början till slut, säger Ali Dia. Målet är att kunderna ska känna att Candidator är en overkligt bra leverantör, nu även inom mobiltelefoni.

 

 

Ali Dia | +46 322 653689 | ali.dia@candidator.se