Candidator är lanseringspartner för Azure Stack i Europa, Mellanöstern och Afrika

Tillsammans med DELL EMC och Microsoft erbjuder nu Candidator som en av de första partner i Europa, Azure Stack på den nordiska marknaden. Med Azure Stack från Candidator kommer driften att hanteras med högsta säkerhet i en tier 3 och PCI certifierad hall.

Azure Stack är molnet som löser utmaningarna kring säkerhet, dataintegritet, latency och GDPR. Microsoft Azure Stack är en ny hybrid molnplattform som gör det möjligt att leverera Azuretjänster från Candidators datacenter. Azure Stack är kraftfullt och flexibelt som ett publika Azure samtidigt som man får den kontroll och säkerhet som verksamheten behöver. Azure Stack ger dig möjlighet att producera och köra infrastructure-as-a-service (IaaS) och platform-as-a-service (PaaS) med samma verktyg som Azure Public Cloud.

Candidators kundportal ökar tillgängligheten och ger överblick och kontroll av utgifterna med den rätta mixen av privata och offentliga molntjänster. Candidator och Microsoft Azure Stack levererar en hybrid molnlösning som gör det möjligt för organisationer att köra Azuretjänster i Candidators datacenter vilket ger enklare hantering, utveckling och säkerhet.

Dell EMC Cloud för Microsoft Azure Stack är utvecklat med Microsofts utvecklingsverktyg och med klassens bästa hyperkonvergerade infrastruktur, nätverk, backup och kryptering från Dell EMC. Den levererar prestanda, skydd och säkerhet i Candidators egna datacenter.

”Välj rätt partner för att maximera fördelarna med Azure Stack. Candidator tar tillsammans med Dell EMC och Microsoft molntjänster till nya höjder. Candidator har erfarenhet av drift sedan 1997 och av Azure sedan 2011. Det gör oss till rätt partner för att hjälpa dig att välja rätt! En overkligt bra molntjänst, verkligt nära dig.” säger Johan Wilhelmsson, försäljnings och marknadschef på Candidator.

Vill du veta mer? Här kan du ladda ner vår gudie till Azure Stack

 
Johan Wilhelmsson, Försäljnings och marknadschef Candidator | 0736-603101 | johan.wilhelmsson@candidator.se
Johan de Verdier, VD Candidator | 070-602 16 80 | johan.deverdier@candidator.se