Vi ses på Make IT Together

Orango är en av Sveriges främsta specialister på affärssystem och en av våra samarbetspartners. Den 16-17 november ordnar Orango sitt kundevent Make IT Together, en mässa utöver det vanliga och vi på Candidator har äran att vara med.

Möjlighet till nya kunskaper och nätverkande

Daniel Åhman från Candidator är på plats för att köra ett föredrag för alla deltagare som kommer att få fördjupa sig i GDPR och affärssystemsdrift. I och med den nya dataskyddslagen som träder i kraft under nästa år är intresset kring GDPR stort, och Daniel kommer att ge oss svar på vad vi behöver tänka på. Magnus Ernblad och Paul Ström från vårt Malmökontor kommer att vara representanter på mässan.

Magnus har varit på Make IT Together tidigare år och ser fram emot att åka igen. ”Både besökare och partner brukar uppskatta dessa två dagar. Här får man inte bara med sig ny kunskap utan det finns stora möjligheter till att nätverka och möta nya människor. På Hotel Riviera i Båstad är det en skön miljö och man kan på ett avslappnat sätt stå och prata om drift, eller vad man nu tycker är roligt att prata om.” säger Magnus.

Fokus på kundservice

I år är temat på Make IT Together Framtid & Trender med fokus på hur kundservice och kundupplevelser kommer bli allt viktigare. Detta gillar vi på Candidator lite extra mycket då vårt motto är ”en overkligt bra kundupplevelse”. Candidator står för trygghet genom hög säkerhet och en personlig service som du alltid kan lita på. 

”Vill du träffa oss och vårt härliga gäng så passa på att komma till denna vackra miljö i Båstad” uppmanar Magnus. ”Ta chansen att gå på intressanta keynote och mingla med andra som har intresse för IT och affärssystem." Anmälan till eventet görs på Orangos hemsida