Webinar – Disaster Recovery och katastrofåterställning som tjänst

Välkomna till ett intressant informationspass med Candidator och Microsoft!

De flesta verksamheter är idag helt beroende av tillgängliga IT-tjänster för att verksamheten skall fungera felfritt. Förutom verksamhetssystemen blir stödsystemen allt viktigare och minsta störning kan påverka produktionen på ett negativt sätt. Att bygga en robust IT-miljö från grunden är A och O, men hur vet du att dina backuper och rutiner för systemåterställning verkligen fungerar i ett skarpt läge? Hur långt blir avbrottet och vad blir konsekvenserna för verksamheten?

Tillsammans med Microsoft berättar vi hur du kan få en säker och kostnadseffektiv Disaster-Recovery-lösning som tjänst – utan att du behöver oroa dig för återställningstider eller påverkan i din befintliga produktionsmiljö.

Agenda

iRecovery är Candidators nya tjänst för bekymmersfri katastrofåterställning i molnet. Hur fungerar tjänsten och hur kan den hjälpa er organisation vid händelse av en katastrof?
Jens Rutgersson, Candidator

iRecovery bygger bl.a. på Microsofts molnplattform Azure. Vilka fördelar ger plattformen i fråga om tillgänglighet och hur garanteras säkerhet och dataintegritet?
Roger Morell, Microsoft

Målgrupp

Webinariet belyser Candidators tjänst ur ett verksamhetsperspektiv och riktar sig främst till beslutsfattare, CEO, CFO och personer med liknande roller. Efter seminariet finns möjlighet att ställa mer tekniska frågor, eller boka ett personligt möte för en mer detaljerad genomgång.

Detaljer

Datum: Torsdag 6 April
Tid: kl 8.30 – 9.30

Anmälan sker genom att maila till irecovery@candidator.se senast den 31 mars. Deltagarna erhåller bekräftelse och senare inloggningsuppgifter till eventet. Webinariet kommer spelas in och finns tillgängligt i efterhand för dig som inte kan vara med vid livesändningen.