Candidator blir årets säkerhetspartner

Candidator har varit på plats på Ciscos stora partnerevent i Stockholm. Där fick de ta emot det prestigefyllda priset som Årets Säkerhetspartner. Så här löd motiveringen: 2016 lanserade den här partnern en tjänst som kan stå emot attacker och moderna hot. Tjänsten bygger till 100% på Ciscos lösningar och passar kunder oavsett storlek och behov. Partnern har ett budskap kring säkerhet som på ett enkelt och framgångsrikt sätt möter kundernas efterfrågan. Tjänsten heter iShield och ”Årets säkerhetspartner” är...

Cisco är världsledande inom datakommunikation och Candidator arbetar mycket med deras lösningar, bland annat inom sin säkerhetstjänst iShield. Det är just för denna tjänst som Candidator fick ta emot pris på Cisco Partner Connect, där representanter från Candidator var på plats för att ta emot priset.

”Det är en fjäder i hatten att vi får denna utmärkelse från Cisco. Det är en bekräftelse på den stora satsningen och det hårda arbete vi lagt ner. Vi var först i Europa med att paketera flera av Ciscos säkerhetstjänster. Det stora gensvaret som vi fått från våra kunder, tillsammans med denna utmärkelse som Årets Säkerhetspartner visar att vi satsat på rätt produkt. Det är skönt att höra att vår leverantör tycker detta också.” säger Tobias Hallengren som är säkerhetsspecialist på Candidator. ”IT-säkerhet kommer fortsatt att vara en stor och viktig del inom IT-leveransen. Det finns planer på att utveckla tjänsten redan under detta året, till ett iShield 2.0.” kan Tobias avslöja.

Jens Rutgersson som tog emot detta pris av Ciscos VD i Sverige, Per Samuelsson är partneransvarig på Candidator. ”Vi är glada över att ha en overkligt bra partnerrelation och nära kontakt med Cisco. Vi är också tacksamma över att denna satsningen vi gjort på iShield har fallit väl ut. Säkerhet står i fokus hos oss på Candidator i alla våra leveranser. Vi tar säkerhet på allvar och det är såklart extra roligt att få denna motivationen till att fortsätta utveckla vårt säkerhetsarbete.” säger Jens Rutgersson.

 

Johan Stenstrand, partnerchef på Cisco Sverige | Jens Rutgersson, partneransvarig på Cadidator | Per Samuelsson, VD på Cisco Sverige