Vinnare av Cloud Service Provider of the Year

Candidator DGC deltog på Dell EMC CHANNEL AWARDS 2018​ och blev utsedda till Cloud Service Provider of the Year. Ketil Neteland som tog emot priset berättar om utmärkelsen och vårt samarbete med Dell EMC.

 

Hur var det att vara på plats och ta emot priset? 

Det är alltid roligt att representera vårt team på Candidator DGC i sådana här sammanhang, och när vi väljs som årets CSP så är det såklart extra roligt. Detta visar att det arbete vi har gjort uppskattas av både Dell EMC och kunder. Samtidigt måste jag erkänna att det är fantastiskt att vi har uppnått detta på ett år och blivit utvalda framför många av våra stora konkurrenter.

Varför valde Dell EMC Candidator DGC som Cloud Service Provider of the Year?

Vårt team på Candidator DGC har gjort ett fantastiskt arbete med hybrida moln och vi har kommit längre än våra konkurrenter i Norden. Vi är med och utvecklar Azure Stack-plattformen tillsammans med Dell EMC och Microsoft, det har bidragit till att vi vunnit detta pris.

Hur ser vårt samarbete med Dell EMC ut? Vilka produkter från Dell EMC använder vi på Candidator DGC i vårt arbete? 

Vi har ett nära samarbete med Dell EMC, framför allt utvecklar vi tillsammans nya lösningar för vårt gemensamma kunder. Hybrida moln är bara i början av utvecklingen och vi tror att detta är framtiden för nya lösningar som vi kan ta till marknaden.

Vad innebär det att vara Cloud Service Provider för Dell EMC?

Cloud Service Provider innebär att vi erbjuder våra kunder Iaas, Saas och Paas, och att vi arbetar med Dell EMC för att erbjuda den bästa kundanpassade lösningen. Vi erbjuder naturligtvis alla Dell EMC-produkter men vårt Enterpriseteam fokuserar på hybrida moln. Vi tror att de flesta företag har ett behov av en hybrid lösning för sina applikationer både nu och i framtiden.

Varför är Azure Stack en viktig satsning för Candidator DGC? 

Hybrida moln är framtiden och just nu är Microsoft ledande på marknaden med Azure Stack. Vi har valt att utbilda våra medarbetare och utnyttja den stora erfarenhet som Candidator DGC har av IT-drift och Azure för att leverera en overkligt bra produkt till våra kunder.