Litium förlänger avtalet med Candidator DGC

Litium förlänger avtalet med Candidator DGC avseende drift av Litiums molnbaserade e-handelstjänst. Det nya avtalet sträcker sig över tre år.

Candidator DGC har sedan 2010 levererat IT-drifttjänster till Litium och nu förlängs avtalet för tredje gången. Candidator DGC:s leverans omfattar drift av den plattform som ligger till grund för Litiums molnbaserade e-handelstjänst. E-handelstjänsten levererar Litium som en PaaS-tjänst till kunder som bland andra NordicFeel, Gudrun Sjödén och Jollyroom.


Candidator DGC ansvar för tillgänglighet 24/7/365 och driftåtagandet avser drift av infrastruktur, brandväggar, lastbalansering, internetaccess samt övervakning av operativsystem och applikationer. 

 

"Vi är mycket nöjda med samarbetet med Candidator DGC kring drift av infrastruktur och övervakning av våra molntjänster för e-handel. Vi har stor insyn och kontroll på vad som levereras vilket ger oss möjligheten att erbjuda en molntjänst som är anpassad för våra kunders höga krav på tillgänglighet och driftsäkerhet." säger Daniel Hultgren, CIO på Litium.


"Det är verkligen roligt att Litium ger oss fortsatt förtroende och förlänger avtalet. Vi har haft ett bra samarbete under många år och vår leverans har kontinuerligt utvecklats. Vi ska säkerställa att vår leverans även i fortsättningen ger Litium de bästa förutsättningarna att växa och att de förblir en nöjd kund till oss." säger Magnus Blom, affärsområdeschef på Candidator DGC.

 

Kontaktpersoner:

Magnus Blom, affärsområdeschef, Candidator DGC, telefon: +46 70 454 76 33, e-post: magnus.blom@dgc.se

Jakob Tapper, informationsansvarig, Candidator DGC, telefon: +46 8 506 502 18 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

 

Om Candidator DGC

Candidator DGC är en helhetsleverantör av IT-drifttjänster till kunder som har höga krav på säkerhet, tillgänglighet och närhet. Vi levererar våra tjänster, från såväl egen som publik infrastruktur, med hög servicegrad och ett personligt engagemang.