Candidator och Orango – Tillsammans på mässa för affärssystem

Den 21 mars i Värnamo anordnas mässan Logistik och Affärssystem som är Sveriges ledande event inom området. Industrilogistik som är oberoende experter på affärssystem arrangerar mässan och riktar sig till företag inom handel, tillverkning, service, installation, bygg och retail. Hit kan du komma för att fördjupa dig i affärssystem och kringsystem, och upptäcka möjligheterna att förbättra konkurrenskraften genom rätt verktyg och effektivare processer. Detta året är temat digitalisering.

På mässan hittar du oss på Candidator som utställare tillsammans med vår partner Orango. Candidator och Orango arbetar tätt tillsammans med fokus på att leverera affärssystem med en pålitlig, säker och modern drift. Orango är specialister på affärssystem och en leverantör som skapar operativa, taktiska och strategiska värden för sina kunder. Affärssystemen ska bidra till att skapa bättre affärer och oavsett vilket system Orango levererar är det resultatet som räknas.

”Det ska bli roligt att delta på denna mässa tillsammans med Orango och få prata om det vi gör tillsammans – leverera moderna affärssystem med kärlek och en overkligt bra kundupplevelse. Med oss får du affärssystem som skapar bättre affärer, där vi står för en effektiv IT-leverans och drift med hög servicenivå.” säger Magnus Ernblad på försäljning på Candidator.

”Det brukar komma ca 200-300 besökare på mässan. Jag själv kommer att vara på plats och jag hoppas på att få möjlighet att prata med många av er. Oavsett om du planerar att skaffa eller använder ett affärssystem idag ska du passa på att komma hit till mässan och ställa alla dina frågor. Vi på Candidator gillar årets tema digitalisering lite extra. Just nu hjälper vi många kunder på sin digitaliseringsresa, bland annat med att flytta deras drift från lokala servrar upp i molnen. Det berättar vi gärna mer om!” fortsätter Magnus.

Under eventet kommer det att vara mycket aktivitet på gång, det bli föreläsningar inom digitalisering, IT och Logistik, demovisningar av olika system, utställare i hallen och paneldebatt. Hoppas att vi ses där!

 

Kontakpersoner

Magnus Ernblad, försäljning Candidator | +46 406 53 65 20 | magnus.ernblad@candidator.se

Mikael Månsson, försäljning Orango | + 46 709 32 50 77 | mikael.mansson@orango.se  

Här kan du läsa med om mässan Logistik och Affärssystem - http://www.affarssystem.nu