Candidator når två nya guldnivåer hos Microsoft!

Microsoft är en partnerorienterad organisation som säljer sina produkter och tjänster via partners runt om i världen. I drygt 15 år har vi på Candidator haft ett nära partnerskap med Microsoft och erbjudit deras förstklassiga produkter till våra kunder med stora fördelar som pris, tillgänglighet och utbud. Vårt partnerskap gör också att vi kan erbjuda våra medarbetare utbildning i Microsofts produkter och den senaste teknologin på marknaden. För att visa vår kompetens inom Microsofts produkter arbetar vi för att nå guldnivå inom flera områden.

De senaste veckorna har vi nått två nya guldnivåer vilket vi är stolta över, Gold Messaging och Gold Collaboration and Content. Sedan tidigare innehar Candidator guldnivå inom ytterligare fyra områden. För att nå guldnivån inom ett specifikt område krävs att man har flera certifierade medarbetare på området och att man har ett antal referenskunder som kan verifiera och intyga den leverans som leverantören gjort.

Gold Collaboration and Content

Gold Collaboration and Content omfattar SharePoint och är en av de nya nivåerna vi nått upp till. Det som krävs är djup erfarenhet inom både Microsoft SharePoint Server och Microsoft SharePoint Online där vi hjälpt ett flertal kunder med installation av just detta. Vi har också medarbetare som tagit certifieringar inom SharePoint Solutions och SharePoint Development vilket gjort att vi nu fått vår utmärkelse.

”Att bli guldpartner inom detta området är extra roligt eftersom att vi inte är speciellt kända för att jobba med SharePoint. Detta visar att vi är riktigt duktiga på produkterna och har implementerat lösningar med stor kundnytta och flera riktigt nöjda beställare.” säger Jens Rutgersson, partneransvarig på Candidator.

Gold Messaging

Den andra guldnivån vi nu också uppnått är Gold Messaging. Att vi nått hit innebär att vi är duktiga inom Microsoft Exchange Online och bygger smarta lösningar även för lite mindre kunder. Microsofts meddelandetjänster har blivit otroligt populära och tillsammans med våra två andra guldnivåer inom Office 365 är vi nu kompletta i vårt erbjudande.

”Det som vi på Candidator adderar till Microsofts produkter är en overkligt bra kundupplevelse. Vi paketerar produkterna efter kundens behov så att det blir enkelt och lätt att förstå. Vi levererar främst genom licensformen CSP som visar intern kostnadsfördelning och en tydlig specifikation på fakturan. Då får man koll på läget. Med CSP är det också flexibelt att när som helst lägga till eller ta bort licenser för att anpassa till antalet användare.” säger Jens.

guldniva