Candidator vinner ”CSP Outstanding Achievement” hos Citrix

Citrix Partner Accelerator är Citrix årliga partnerkonferens. I mars gick 2018 års upplaga av stapeln i Stockholm, och Candidator gick därifrån med en fin utmärkelse.

Under konferensen tog vi del av demos och workshops av de senaste lösningarna, Citrix affärsstrategi och fokus för 2019 och mycket mer. En del av konferensen var prisutdelningen där vissa partners uppmärksammades lite extra. Det var flera kategorier där vinnare skulle koras och Candidator utsågs till vinnare i den ärofyllda kategorin CSP Outstanding Achievement.

Det är med stor glädje vi utnämnt Candidator AB som vinnare i kategorin Outstanding Achievement, Citrix Service Provider under Citrix årliga partner konferens, Partner Accelerator. Priset påvisar tydligt att Candidator driver Citrix affären framåt och kontinuerligt levererar nyckelfärdiga lösningar med fokus på verksamhetsnytta till sina kunder!” säger Mattias Björkman, Channel Manager på Citrix Sverige.

Citrix är mycket viktig partner för Candidator då många av våra tjänster och lösningar baseras på deras högkvalitativa teknologi och produkter. Att vi på Candidator sen har lyckats bidra till Citrix framgång inom ett av deras strategiska fokusområden är mycket glädjande. Vi är väldigt stolta över denna fina utmärkelse!” säger Per Melin, Regionchef Stockholm på Candidator.

Citrix är ett företag vars mål är att se till att appar och data är säkra och lättåtkomliga. De vill flytta fram gränserna för produktivitet och innovation. Teknik ska ge en frihetskänsla och människor ska kunna arbeta var och när som helst. Citrix uppdrag är hjälpa till att skapa en värld där människor, organisationer och saker är anslutna på ett säkert sätt och alltid tillgängliga.

 

citrix

På bilden från vänster:

Michelle Senecal de Fonseca, Area Vice President Northern Europé, Citrix
Mats Ericson – Country Manager Sweden, Citrix
Per Melin, Regional Manager Stockholm, Candidator
Mattias Björkman, Channel Manager, Citrix