STF väljer Candidator som IT-partner

Med över 238 000 medlemmar, och mer än 1,2 miljoner gästnätter per år fördelat på 300 boenden i Sverige, är Svenska Turistföreningen (STF) den både största och främsta ideella organisationen som sedan 1885 verkat för att främja turism i Sverige och att hjälpa människor att upptäcka sitt land. STF har nu valt Candidator som partner i sin digitala resa för att skapa ett hållbart IT-stöd från Kebnekaise till Smygehuk. Candidator kommer till en början att tillhandahålla IT-drift och support till Svenska Turistföreningens 300-600 användare beroende på säsong.

”Samarbetet ger oss bättre möjlighet att fortsätta utveckla och driva vår IT-strategi samt frigöra tid för vår IT avdelning, så att de kan fokusera på att utveckla mer verksamhetsdrivande IT frågor på våra boenden som i slutänden gynnar våra medarbetare och medlemmar. Det är viktigt för oss att vi har en säker IT-drift nu, men också inför framtiden. Candidator  valde vi för att de ligger i framkant inom sitt gebit, tänker hållbart med att de använder sig av 100% Grön El i deras driftshallar, men också mycket för deras personliga engagemang och att de vill arbeta i en nära relation i ett sant partnerskap.  säger Magnus Ling , Generalsekreterare/vd för Svenska Turistföreningen”

”Vi är otroligt stolta att få Svenska Turistföreningen som kund. Det är en organisation som många svenskar har en relation till. Det är en omfattande geografisk spridd verksamhet, och med det unika geografiska utmaningar som ställer särskilda krav på oss som leverantör. Men att veta att det är vi som levererar IT-lösningar till Svenska Turistföreningen när man besöker en fjällstation eller en fjällstuga, långt ifrån all civilisation, känns nästan overkligt. Vi kommer att göra vårt allra bästa för att de blir overkligt nöjda med oss som leverantör”, säger Johan de Verdier, VD på Candidator.

”Jag väldigt glad och tacksam över det förtroende som Svenska Turistföreningen visar oss. Det är en anrik organisation som många av våra medarbetare är medlemmar i”, säger Per Melin, Regionchef i Stockholm på Candidator.

 

Johan de Verdier, VD Candidator | +46 706021680 | johan.deverdier@candidator.se

Per Melin, Regionchef Stockholm Candidator | +46 708271100 | per.melin@candidator.se

Magnus Ling, Generalsekreterare/VD STF | +46 8 6781958 | magnus.ling@stfturist.se

 

Högupplösta bilder för fri publicering:

 http://stffrontend.qbank.se/selection/44edda199ce2a37c1efc5284311d8e42