Uppmärksammat samarbete på Ignite 2018

Vårt stora samarbete med KPMG uppmärksammades på Microsoft Ignite 2018. Ketil Neteland var på plats och stod på scenen tillsammans med DELL EMC och KPMG.

 

Berätta kort om samarbetet mellan Candidator DGC och KPMG.

Vi har skrivit ett avtal med KPMG där vi tar över driften av deras IT-miljö. Denna driftmiljö kommer att driftas på Azure Stack från Dell EMC. Vi har ingått ett nära samarbete med KPMG för att stötta dem i deras arbetsprocesser och göra så att deras IT-avdelning kan fokusera på att hjälpa organisationen att utvecklas istället för att lägga tid på den dagliga driften.

Samarbetet uppmärksammades på Microsoft Ignite 2018. Hur kommer det sig?

Candidator DGC är en Tier 1-partner till Microsoft och Azure Stack är en helt ny produkt för Microsoft. Som en av de första i världen har vi på Candidator DGC levererat Azure Stack till en stor kund som KPMG. Detta har gjort att vi har fått mycket uppmärksamhet globalt och direkt från Microsoft.

Du stod på scen tillsammans med KPMG och DELL EMC, hur var det?

Det är alltid spännande att presentera en ny produkt för en stor publik. Det är också roligt att få berätta för potentiella kunder att Candidator DGC är en organisation som är innovativ och levererar det som kunden önskar.

Vad tyckte du generellt om årets Ignite?

Ignite var spännande och visade hur stort Microsofts ekosytem är. Det är stort för oss på Candidator DGC att vara en del av Ignite och det är imponerande att se hur viktigt machine learning och AI kommer bli i framtiden.

Fick du med dig kunskaper hem som du kommer ha nytta av i ditt arbete? I så fall vilka? 

Jag tycker det är inspirerande att vara på Ignite och när våra kunder frågar oss om framtiden är det viktigt att vi vet vilka trender som finns på marknaden. På Ignite bygger vi också relationer med viktiga samarbetspartners, det gör det enklare när vi behöver hjälp med nya lösningar.