Kontoret i Karlskrona har växt fram från grunden

När vi i januari slog upp dörrarna till vårt nya kontor blev Karlskrona den tionde orten i ordningen att få ett Candidator DGC-kontor i staden. Här i Karlskrona har arbetet med att etablera oss verkligen startat från grunden. Vi har letat efter en passande lokal att växa in i och vi har rekryterat kompetens efter kompetens för att bygga upp ett starkt team.

 

"Vi är mycket glada över att få starta upp detta kontoret i en av Karlskronas finaste byggnader, dessutom med havsutsikt. Vi håller till i Brygghuset i Tyska Bryggaregården som idag är ett modernt företagshotell. Nu är det bara ovanliga huskroppar och husens namn som minner oss om ölet och svagdrickans historia i byggnaden." säger Mari Ahlenius som är gruppchef för det nya serviceteamet Kyoto.
 
En av våra främsta styrkor inom Candidator DGC är våra serviceteam som gör att vi kan arbeta nära våra kunder, vara personliga och leverera en overkligt bra kundupplevelse. Ett serviceteam är uppbyggt på olika kompetenser för bästa service och känner dig som kund. Det är just ett sådant team som har växt fram i Karlskrona och som nu består av åtta personer; Mattias, Henrik, Jens, Anders, Daniel, John, Niclas och Mari. 
 
Teamet, Kyoto, är minst sagt erfarna och har tillsammans arbetat mer än ett sekel inom IT, detta gör att listan på kompetens inom gruppen kan göras lång. För att bara nämna några delar har gruppen erfarenhet inom lösningsarkitektur, tjänsteutveckling, migrations-och uppgraderingsprojekt, datacenterdrift, virtualisering och Digital Workplace, Azure, Office 365, Microsoft server- och klient miljöer, PowerShell, Citrix-applikationer och mycket mer. Erfarenheten omfattar såväl traditionell drift som leverans och drift av nyare molntjänster.
 
"Något som vi också har stor erfarenhet av och brinner för är kundrelationer, vi drivs av att lösa användarens utmaningar i vardagen. Vi har alla arbetat med stora globala kunder och användare och domäner i hela Norden. Nu har vi även dansktalande kollegor i teamet vilket är värdefullt för våra kunder.” tillägger Mari Ahlenius. 
 
Varmt välkomna till Saltsjöbadvägen 1A i Karlskrona hälsar Mari och kollegorna!
 
 
Kontaktpersoner
Jens Karlsson, Försäljningschef Karlskrona, Candidator DGC, jens.karlsson@candidator.se, +46 733 325839 
Mari Ahlenius, Gruppchef och SDM, Candidator DGC, mari.ahlenius@candidator.se, +46 455 355911