Historik

Candidator har sedan starten 1997 varit fokuserade på att leverera en mycket bra kundupplevelse vilket avspeglas i vår affärsidé och vision.

Candidator grundades 1997 i Alingsås av Christer Johannesson och Joachim Winberg, som båda hade en gedigen bakgrund från IT-branschen. Ända sedan starten har Candidator varit ett entreprenörsdrivet företag med fokus på kundnytta samt tillväxt genom expansion och utveckling av service och tjänster.

Genom åren har Candidator fått en rad utmärkelser och priser och man har bland annat utsetts till Årets Företagare i Alingsås, Gasellföretag av Dagens Industri och årets Cisco Collaboration Partner of the Year 2013.

Vår grundfilosofi har alltid varit att sätta kundrelationen i centrum. Det är en förutsättning för att vi skall få nöjda kunder och har visat sig vara ett vägvinnande recept till framgång och utveckling. Vår strategi med fokus på tillväxt genom expansion och utveckling av service och tjänster samt vår förmåga att anpassa oss efter marknadens behov och önskemål har visat sig framgångsrik.