God jul önskar Amsterdamgruppen

Jesper och Kalle skickar en julhälsning från Amsterdamgruppen. De berättar om deras bästa jultips och hur man gör för att inte drabbas av julstress. För gruppens kunder som behöver support i juletid finns de så klart tillgängliga för att svara på frågor och hjälpa till alla dagar utom helgdagar, och ordinarie telefontider gäller - precis som vanligt.

Ni är ett av många team här på Candidator. Berätta vilka Amsterdamgruppen är!

”Vi jobbar mycket med kunder här i Alingsås med omnejd. Vi tar hand om många av dem som i princip varit kunder sedan start då Candidator inte alls var så stora som idag och i huvudsak riktade sig mot Alingsås.” säger gruppchefen Jesper Andersson. Amsterdamgruppen arbetar med hela IT-miljön, det handlar mycket om uppsättning av allt från ett användarkonto till en hel driftmiljö.

”I vår grupp jobbar vi väldigt brett och gör allt som krävs. Ibland känner jag mig som en allt-i-allo, det är roligt att kunna hjälpa till med det mesta. Jag arbetar till exempel med support och att sätta upp nya kunders kompletta IT-miljö. I gruppen jobbar vi som ett team och alla är beredda att göra de uppgifter som önskas av en kund för en snabb och overkligt bra upplevelse.” säger Kalle Sundvall.

”Ja det är som Kalle säger, vi skulle kunna göra allt från att byta en glödlampa ute hos kund om så krävs. Vi gör det som behövs för att våra kunder ska vara nöjda så klart.” tillägger Jesper. ”Jag som gruppchef har både ett ekonomiansvar och ett personalansvar, men jag sitter också en del med kunder. I personalansvaret ingår bland annat att ringa och väcka Kalle på morgonen.” fortsätter Jesper och skrattar.

 

Hur skulle ni säga att en vanlig dag i Amsterdamgruppen ser ut?

”Jag börjar med att hämta en kopp kaffe och sedan går jag igenom mina mail. Jag brukar ha en plan i huvudet hur jag ska lägga upp min dag, men det händer nästan aldrig att jag kan hålla mig till den.” säger Kalle.

På dagarna är det oftast någon i gruppen som är ute hos kund och hjälper till på plats med allt från uppgraderingar till support. ”Det händer att man måste ge sig iväg från kontoret inom tio minuter om en kund ringer och behöver hjälp. I Amsterdamgruppen är vi insatta i varandras kunder och stöttar upp den som har mycket på sitt bord, så det är aldrig några problem att kasta sig iväg. Vi besöker gärna våra kunder så mycket som möjligt för att knyta ännu bättre relationer.” berättar Jesper.

 

Har ni något riktigt bra jultips, eller något ni inte kan leva utan på jul? 

”Mitt jultips är att göra egen glögg! Det gör jag nu och det luktar ju så gott. I dagarna ska jag filtrera så snart är den klar.” säger Kalle.

”Vad är det som gör din glögg till Kalleglögg då?” frågar Jesper.

”Det är smaken av hallon och lakrits!”

 

”Mitt jultips är att försöka att inte drabbas av julstress utan ta det väldigt, väldigt lugnt. Det blir så lätt att man stressar med maten och julklapparna men det är inte vad julen handlar om. Det handlar helt enkelt om att ta det lugnt och vara med familjen. Man får försöka att förbereda allt i god tid innan julafton och ha bra planering.” säger Jesper.

”Har du köpt några julklappar än Jesper?” frågar Kalle.

”Nej.”

 

Jesper fortsätter att berätta om det han inte kan vara utan på jul, julpyntet. ”Jag bryter nog traditionen med julgran i år men jag kommer att pynta till max. Min sambo är inte så mycket för det där men jag river upp alla lådor och bygger små byar på möblerna med julpynt.”

”Det bästa man kan göra för att motverka julstressen är att ta på sig myskläderna och bara mysa omkring.” hälsar Kalle.

Amsterdamgruppen

Bild från vänster: Jesper Andersson, Alexander Gunnervald, Kalle Sundvall, Jan Persson, Joakim Högberg. 


En riktigt God Jul och Gott Nytt År önskar Amsterdamgruppen!