Säkerhet

iShield är en säkerhetstjänst som erbjuder dig som kund ökad säkerhet mot nutidens moderna virus och attacker som ökar explosionsartat. iShield är en smart och flexibel tjänst som går att applicera på hela kundens IT-miljö och erbjuder flera säkerhetslager.

Vi är stolta över att vara den första IT-leverantören att ha paketerat denna Enterprise produkt från Cisco som vi kan erbjuda våra kunder oavsett storlek.

iShield baseras på flera säkerhetskomponenter som appliceras på servrar, datorer och nätverk för att täcka helheten. iShield adderas efter behov för att erhålla en kundanpassad säkerhetsnivå.

iShield är ett ”Next Generation” skydd som kan identifiera ett virus eller en attack genom att monitorera beteendemönster på användarnivå. Det med hjälp av funktioner som aktivt kontrollerar användarbeteende, nättrafik och inspelningsanalys. Samtliga delar jobbar aktivt tillsammans för att identifiera eventuella hot.

Förutom att iShield är ett effektivt skydd erbjuder det också funktioner där du som kund kan skapa en egen skräddarsydd IT-policy för just dina användare.

Candidator lanserade iShield i början av 2016 och har visat sig vara en framgångsrik produkt för att stå emot attacker och moderna hot som ex. Ransomware (krypterings-virus) mm.

 

Våra referenser


Martin Edling, IT-chef:
"Vi känner att vi har kontroll
tack vare iShield."


Mårten Larsson, IT-chef:
"iShield har höjt säkerheten i vår organisation markant, vi är imponerade över vad iShield levererar."


Johan Schmidt, IT-chef:
"iShield erbjuder oss en modern och uppdaterad säkerhetsplattform som inte begränsar våra användare.


Tobias Hallengren
Kontakta vår iShield-specialist om du vill veta mer!
+46 733 47 10 33